Hlavní obsah

Francouzi kvůli zranění Vieiry povolali Flaminiho

PAŘÍŽ

Kvůli obavám o zdravotní stav kapitána Patricka Vieiry povolali Francouzi zpět do týmu pro fotbalové mistrovství Evropy záložníka Mathieua Flaminiho. Bývalý spoluhráč Tomáše Rosického z Arsenalu, jenž se stane 1. června oficiálně hráčem AC Milán, může být případně místo Vieiry dopsán na soupisku nejpozději 8. června, den před prvním utkáním Francie na Euru.

Článek

Vieira nehrál minulý týden ani v jednom z přípravných duelů proti Ekvádoru a Paraguayi. Vážnější zdravotní problémy má od pátku, kdy s bolestivou grimasou a bolavým levým stehenním svalem odkulhal z tréninku. Přesnou povahu zranění hráče Interu Milán francouzský tým neoznámil.

Čtyřiadvacetiletý Flamini byl původně členem širšího třicetičlenného kádru, společně s dalšími šesti hráči ho trenér Raymond Domenech při zužování soupisky poslal minulý týden domů. Nyní se fotbalista s pouhými dvěma reprezentačními starty stal znovu součástí týmu a podle vyjádření tiskového mluvčího mužstva odjede ve středu s ostatními do Švýcarska.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.