Hlavní obsah

Zraněný Puyol bude zřejmě Španělsku chybět proti Řekům

NEUSTIFT

Zraněný španělský fotbalista Carles Puyol bude zřejmě svému celku na evropském šampionátu chybět v posledním utkání skupiny D proti Řecku. Barcelonský stoper má po sobotním zápase se Švédskem oteklé chodidlo a trenér Luis Aragonés ho chce raději šetřit na čtvrtfinále.

Článek

Puyol, který patří k hlavním oporám španělské reprezentace, si zranění přivodil hned na začátku sobotního duelu a po necelé půlhodině ho musel nahradit Raúl Albiol. Dnešní lékařské vyšetření odhalilo otok na Puyolově pravém chodidle.

Zdravotní problémy trápí i další Aragonésovy svěřence. Levý záložník David Silva si podvrtl kotník a jeho kolega ze středu pole Santi Cazorla má oteklou levou nohu.

Oba stejně jako Puyol vynechali pondělní trénink a podle všeho budou odpočívat i ve středu, kdy Španěly čeká poslední zápas ve skupině s Řeckem, který už nemůže nic změnit na jejich postupu z prvního místa. Na čtvrtfinále by však měli být všichni tři připraveni.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.