Hlavní obsah

FANTASY: V druhém kole skupinových bojů věříme Kohoutům i Hamšíkovi

Všechny týmy na fotbalovém EURO mají za sebou úvodní zápas. Začíná jít do tuhého - na programu jsou druhá kola. Dnes se můžeme opět těšit na porci tří duelů. Vše odstartuje v 15:00 Rusko proti Slovensku. Následovat bude souboj Rumunska se Švýcarskem a hrací den uzavře domácí Francie proti Albánii.

Kapitánem týmu jsme určili Girouda.

Článek

Francie má úspěšně první hrací den za sebou, ale úplně přesvědčivá jízda to nebyla (výhra 2:1 nad Rumunskem). Naopak Albánie první zápas prohrála 0:1 se Švýcarskem a ještě přišla o svého kapitána. Cana se šel ve 36. minutě po dvou žlutých předčasně sprchovat.

Francie a Švýcarsko si mohou zajistit postup

Pokud dnes země galského kohouta zvítězí, zajistí si postup do osmifinále. Stejnou šanci mají i Švýcaři - pokud porazí Rumunsko - proniknou také mezi 16 nejlepších.

Věříme, že Francie i Švýcarsko své zápasy zvládnou. O výhru Les Bleus by se měl postarat útočník Giroud ve spolupráci s ofenzivně laděným Payetem. Větší aktivitu a hrozbu pro soupeře by měli znamenat i Pogba s Griezmannem. Šanci dáváme i slovenské opoře Marku Hamšíkovi.

V dalších zápasech doporučujeme vsadit na fotbalisty Španělska, kteří zkompletovali proti českému výběru 632 přihrávek. Sázet budeme i na Belgii, která musí po zaváhání proti Itálii porazit Irsko.

Reklama

Související témata: