Hlavní obsah

FANTASY: Vžijte se do role trenéra a zvolte si na EURO vlastní tým!

Už v pátek v 21 hodin zahájí Francie s Rumunskem 15. mistrovství Evropy. V šesti skupinách a ve vyřazovacích bojích na nás čeká celkem 48 zápasů. V nich se představí i fotbalisté České republiky. Staňte se na chvíli trenérem a vybírejte sestavu z nejlepších hráčů, běhajících po starém kontinentu.

Fantasy EURO 2016 začíná už tento pátek ve 21:00.

Článek

Pavel Vrba nemusí být jediným koučem z České republiky, který postaví do bojů svou družinu. Do zápasu mistrovství se můžete zapojit i vy. K dispozici máte 11 míst. Ty musíte obsadit s rozpočtem 100 mil. Na výběr máte téměř 700 fotbalistů.

Každý hrací den představuje jedno hrací kolo. Nemusíte ale každý den sestavu skládat. V základní části soutěže můžete sestavit tým na tři kola dopředu. V každém kole máte na výběr jen ty fotbalisty, kteří do zápasů v daný den zasáhnou. Nemusíte si tak lámat hlavu nad tím, který tým v daném kole hraje.

Abyste vnesli do zápasů ještě větší napětí, můžete si vytvořit vlastní miniligu. Pozvat do ní své kamarády, kolegy či spoluhráče z fotbalu. Jednoduše kohokoli, koho chcete vyzvat na souboj a dokázat mu, že pravým fotbalovým odborníkem jste tu vy!

Reklama

Související témata: