Hlavní obsah

V sobotu po losu skupin začne prodej vstupenek na Euro pro české fanoušky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu večer po losu skupinové fáze mistrovství Evropy v Německu odstartuje prodej vstupenek pro české fanoušky. Příznivci si budou moci pořídit lístky ve čtyřech cenových relacích od 30 eur (729 korun) do 200 eur (4858 korun). Fotbalová asociace ČR o tom informovala na svém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Čeští fotbalisté se radují z branky (ilustrační foto)

Článek

V sobotu ve 22:00 po losu začne na webu www.fotbal.cz registrace žadatelů o vstupenky na zápasy českého týmu a potrvá do středy rovněž do 22:00. Pokud bude zájem o lístky převyšovat nabídku, proběhne los. Ve čtvrtek a v pátek rozešle FAČR úspěšným žadatelům unikátní kód, po jehož zadání v systému na portálu organizátora šampionátu UEFA budou moci fanoušci do pátku 15. prosince do 17:00 kupovat vstupenky.

UEFA nabízí lístky ve čtyřech cenových kategoriích za 30, 60, 150 a 200 eur. Pro fanoušky bude k dispozici nejvíce vstupenek v nejlevnější relaci, na většině stadionů půjde o místa za brankami. Případní neúspěšní žadatelé se budou moci zapojit na portálu UEFA ještě do druhého kola.

Česká reprezentace se v sobotu večer v Hamburku dozví trojici soupeřů pro skupinovou fázi a také stadiony, na kterých bude v Německu hrát. Národní tým figuruje ve třetím ze čtyř výkonnostních košů a má jistotu, že se v základní části vyhne Nizozemsku, Skotsku, Chorvatsku, Slovinsku a Slovensku.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.