Hlavní obsah

Hádka slávistů: Traoré si vjel do vlasů s Talovjerovem! Zeptám se jich na to, reagoval kouč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rychlík Feyenoordu Sinisterra překonal po brejku brankáře Mandouse, třetím gólem dal Slavii ve čtvrteční odvetě mat. Sešívaní v tu chvíli tušili, že semifinálovou bránu Konferenční ligy rozrazí už jen stěží, některé z nich pohltila frustrace. Alespoň záložníky Traorého a Talovjerova stoprocentně. Pustili se totiž do sebe jako dva kohouti.

Foto: David W Cerny, Reuters

Maksym Talovjerov v emocích během odvety čtvrtfinále Konferenční ligy proti Feyenoordu.

Článek
Fotogalerie

„Nevím, neviděl jsem to. Teď nechci odpovídat, nejdřív si musím s oběma na toto konto promluvit," reagoval po utkání trenér Jindřich Trpišovský. Co přesně se mezi Traorém a Talovjerovem odehrálo, vědí pouze oni dva. Nicméně do vlasů si vjeli solidně.

Když doznívalo v Edenu oslavné křepčení Feyenoordu a sešívaní se pomalu chystali rozehrát ze středového kruhu, v hloubi vlastní poloviny probíhala ostrá výměna názorů mezi dvěma záložníky Slavie.

Zklamaný Jindřich Trpišovský. Dali jsme do toho všechno, ale ve druhé půli to nestačiloVideo: Sport.cz

Z televizních záběrů bylo patrné, jak na sebe zhruba ze vzdálenosti dvou metrů hlasitě pokřikují. O 12 let mladší Ukrajinec Talovjerov si nenechal nic líbit, odpovídal 33letému Traorému stejně emotivně.

Kiks brankáře Aleše Mandouse. Nedoplácí Slavia na střídání brankářů?Video: Sport.cz

Nakonec borec z Pobřeží Slonoviny došel ke svému parťákovi a rukou do něj strčil. Reakce Talovjerova? Známým gestem vzkázal autorovi jediného gólu Slavie, že zbytečně moc mluví, a aby se zklidnil. Což se také stalo. Pražané už ale výsledkový obrat nesvedli, jejich pouť Konferenční ligou po porážce 1:3 skončila.

Reklama

Související témata: