Hlavní obsah

Od Slovácka bookmakeři čekají vyrovnané utkání, Slavia by měla uspět

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň v Lize mistrů opět neuspěla, dva zástupci ve fotbalové Konferenční lize stále hrají o postup. Podle bookmakerů má ve čtvrtek větší šance uspět Slavia. Na její vítězství se sází v kurzu 1,53:1. Na úspěch kosovského Ballkani je vypsán kurz 6,21:1. Na remízu pak 4,41:1. Slovácko se pokusí odčinit prohru z Kolína nad Rýnem v kurzu 3,74:1. Mírným favoritem je však v kurzu 1,96:1 soupeř. Na remízu se sází v kurzu 3,82:1.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Albin Berisha z Ballkani a Aiham Ousou ze Slavie Praha během utkání základní skupiny Konferenční ligy.

Článek

České týmy v Konferenční lize půjdou večer do útoku na šest bodů a za postupovými šancemi. Kdo prohraje, zřejmě přijde před posledním kolem základních skupin o možnost postupu.

„Kolín nad Rýnem je sice pro naše bookmakery mírným favoritem, ale odvážné Slovácko doma rozhodně netrpí nálepkou neznámého a nezkušeného klubu a proti Kolínu to bude chtít potvrdit. Ledacos už bundesligovému klubu naznačilo v utkání nad Rýnem, i když prohrálo 4:2," hodnotí Petr Urbanec, bookmaker Tipsportu.

„Slovácko překvapilo, když předvedlo ve druhém poločase zápasu s Nice skvělý obrat. Tým trenéra Svědíka tak se čtyřmi body může stále pomýšlet na postup ze skupiny. Musí ale Kolín nad Rýnem porazit. Slovácku se poslední dobou daří otáčet zápasy, proč tedy nezkusit trochu zariskovat a vsadit v kurzu 7,9:1 na to, že první poločas bude patřit hostům a druhý domácím. V druhé půli umí Slovácko zabrat," radí Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Vklady na zápas jsou každopádně rozloženy v poměru 16/14/70 ve prospěch německého týmu.

„Na Moravě se očekává hodně vyrovnaná bitva, ovšem se šťastnějším koncem pro Kolín, který je na tom přece jen kvalitativně lépe. Podle sázkařů budou k vidění minimálně dva góly," hlásí Markéta Světlíková, mluvčí Chance.

Slavia jako favorit skupiny musí napravit výpadky s Kluží, pokud chce hrát příští týden o přímý postup ze skupiny proti Sivassporu. „Doma se Slavia nemohla s Ballkani rozjet, nakonec byla ráda za výhru 3:2. Teď ji snad pořádně nakoplo derby a v podobném tempu se předvede i v Kosovu," soudí Urbanec.

Nádherný večer Lukáše Masopusta. Nejdřív hymna od manželky, pak gól a vysoká výhra v derbyVideo: Sport.cz

„Historicky nejvyšší výhra v derby se Spartou by měla mužstvo trenéra Trpišovského probudit z letargie. Pokud si sešívaní budou chtít zachovat šance na postup ze skupiny, budou muset v Kosově znovu porazit Ballkani. Do karet Slavii sice nehrají četná zranění a pokračující absence Tomáše Holeše, kádr má ale dost zkušený, aby zopakoval výhru z předchozího vzájemného zápasu. Osobně bych si vsadil na příležitost, že oba týmy vstřelí gól v kurzu 1,73:1," míní Hanák.

Sázkaři v utkání favorizují Slavii, na kterou směřuje 98 % náběrů. Úspěch kosovského celku a remízu zkouší shodně po 1 %.

„Slávisté jsou v pohárové Evropě rozhodně zkušenějším týmem a už několikrát dokázali takhle důležitý zápas zvládnout. Většinou se také objevuje tip na výhru Slavie o gól v kurzu 1,94:1," avizuje Světlíková.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.