Hlavní obsah

Povinná výhra pro Slavii, podceňované Slovácko by mohlo vstřelit aspoň gól, tuší experti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzni se vstup do Ligy mistrů nepovedl, dva české kluby ve fotbalové Konferenční lize budou večer navazovat na úvodní remízy. Slavii čeká příjemný soupeř Ballkani z Kosova. Sešívaní by neměli mít potíže, odpovídá tomu i kurz na výhru 1,11:1. Hosté se musejí smířit s kurzem na výhru 29:1. Na remízu jde vsadit v kurzu 9,7:1. Slovácko nastoupí v Kolíně nad Rýnem. Domácí jsou favoritem v kurzu 1,28:1 na výhru, remízu ocenili bookmakeři kurzem 6:1, Slovácko může překvapit v kurzu 11,7:1.

Kdy se vyprázdní marodka Slavie? A kdo nahradí zraněného Tomáše Holeše? Video: Sport.cz, SK Slavia Praha

 
Článek

Zápasy českých klubů v Konferenční lize berou sázkaři tentokrát jako jasné tutovky. Pro oba kluby ale s opačným vyzněním. „Slavia už nemůže být o moc větší favorit proti kosovskému překvapení soutěže KF Ballkani s téměř sto procenty sázek na ‚jedničku' (výhru domácích), zatímco Slovácko se u Rýna bude muset potýkat s nálepkou outsidera. Navíc je 98 % sázkařů proti a vsadilo si na domácí bundesligové borce," komentuje pohárový čtvrtek Petr Urbanec, bookmaker Tipsportu.

„Slavia hraje jako noc a den. V domácí lize válcuje soupeře gólovými náložemi, v Evropě to už taková sláva není. Teď ji ale čeká podle papírových předpokladů velice hratelný soupeř. Sešívaní budou chtít nabrat sebevědomí, které jim v pohárové Evropě trochu schází, a proto bych neváhal nad sázkovou příležitostí, že Slavia bude skórovat v obou poločasech (2,06:1)," radí tipérům Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Penaltu proti Sivassporu jsem hodil za hlavu. Teď bych na ni klidně šel zase, říká Lukáš ProvodVideo: Sport.cz, SK Slavia Praha

Pražané by se proti aktuálně čtvrtému týmu kosovské ligy měli rehabilitovat za úvodní remízu se Sivassporem. Sázkoví experti očekávají jednoznačné vítězství Slavie.

„Na výhru Pražanů vypsali bookmakeři Chance kurz 1,11:1 a na tuto sázkovou příležitost sází také nejvíce lidí. Hráči KF Ballkani doma předvádějí poměrně dobrou defenzivní hru, o víkendu ale na vlastním hřišti prohráli 0:2 a týmy, se kterými se hosté setkávají v domácí soutěži, se s kádrem Slavie nemohou rovnat. S vítězstvím kosovského celku se tak nepočítá, jak kurzy naznačují. Většina sázkařů věří, že Slavia vyhraje minimálně o dvě branky v kurzu 1,43:1," uvádí Markéta Světlíková, mluvčí Chance.

O poznání těžšímu soupeři bude čelit Slovácko v Kolíně nad Rýnem. Domácí jsou jasným favoritem.

„Podle statistik má Kolín slabších prvních 15 minut zápasu, toho by mohli svěřenci trenéra Svědíka využít a domácí zaskočit. Zkusil bych tedy možnost, že padne branka v 1.-15. minutě v kurzu 2,44:1," napadá Hanáka.

Výhře domácího Kolína věří 99 % sázkařů.

„Slovácko předvádí dobré výkony a nemusí se bát ani silnějších týmů. Na německé mužstvo ovšem zřejmě stačit nebude. Většina náběrů jde na domácí německý tým. Sázkaři ale často tipují, že svěřenci Martina Svědíka vstřelí alespoň jeden gól v kurzu 2,02:1," dodává Světlíková.

Reklama