Hlavní obsah

Slovácko vzalo do Nice i partnerky. Na výkon to nebude mít vliv, zní rázně z klubu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příjemné zpestření mají s sebou ve francouzském Nice hráči i členové realizačního týmu Slovácka. Do přímořského města s nimi totiž vycestovaly partnerky, někdo přibalil i malého potomka. Z klubu však jasně zní, že na výkon to nebude mít žádný vliv, páry se stejně moc nepotkají.

Foto: @1_FCS

Hráči SLovácka před odletem na zápas Konferenční ligy ve francouzském Nice.

Článek

Nice - (od našeho zpravodaje) - „Jsme v bublině, která je jen o týmu. To, že zde mám partnerku, s fotbalem vůbec nesouvisí. Je tady jako divák a úplně mimo mě. Samozřejmě jsme rádi, že nás chtějí povzbudit," komentoval klubové rozhodnutí trenér Martin Svědík.

Nice nabízí krásnou francouzskou riviéru, moře nebo přilehlé hory. Z míst, kam Slovácko v základní skupině Konferenční ligy zavítá, se pro rodiny jedná o nejatraktivnější lokalitu.

A zatímco drahé polovičky mohou objevovat krásy Francie, kádr se bude plně soustředit na čtvrteční klání. „Bylo předem dané, že budou moct letět, ve světě běžná věc. Nejsme s nimi na hotelu, potkáme se jen při příletu a pak na cestě zpět. Je to vlastně stejné jako doma," vysvětluje kapitán Michal Kadlec, který ale v Nice partnerku nemá.

„Byla v Istanbulu, navíc malý je trochu nemocný. Sám nevím, kolik žen letělo, soustředíme se na zápas. Výkon to neovlivní," podotýká Kadlec.

Právě rodinní příslušníci budou společně s dětmi z francouzského klubu jedinými fanoušky. Nice má totiž zavřené tribuny kvůli řádění svých příznivců během prvního utkání skupiny s Kolínem nad Rýnem. „Aspoň bude někdo slyšet," přeje si Svědík.

Reklama

Související témata: