Hlavní obsah

Nečekané představení v Bratislavě! Fanynka svlékla triko a vtrhla na hřiště

Bratislava/Praha

Spoře oděná dívka běžící po trávníku uprostřed zápasu? Nešvar, který se občas ve světě fotbalu přihodí. Naposledy tato scéna proběhla ve čtvrtek v utkání play off Evropské ligy mezi Slovanem Bratislava a PAOK Soluň. V 76. minutě vběhla na hřiště fanynka, která sundala tričko a mávala s ním nad hlavou.

Foto: Profimedia.cz

Poloodhalená žena na hřišti během utkání Slovan Bratislava - PAOK Soluň.

Článek

Překvapení pořadatelé po chvíli zasáhli a ženu zdravící fanoušky odvedli mimo hřiště. Diváci nečekanému zpestření zatleskali, fanynka získala na pár sekund pozornost a fotbal mohl pokračovat.

K akci se o něco později na Instagramu přihlásila Samantha Charlotte Prachař. Důležitý byl ale výsledek utkání. Domácí vstřelili ve čtvrté minutě nastavení jedinou branku utkání proti PAOK Soluň. V dresu hostů se slovenským divákům představil také Miroslav Stoch, bývalý hráč Slavie nastoupil od 80. minuty.

Odhaleného těla fanynky se dočkalo také finále Ligy mistrů v Madridu, které se hrálo v červnu. Miliony fanoušků viděly půvabnou blondýnku Kinsey Wolanskou. Na moment ze dvacáté minuty, kdy odhalená děva vtrhla na trávník, se bude vzpomínat dlouho, obletěl totiž celý svět.

„Nemůžu uvěřit tomu, co se děje, cítím se úžasně. Miluji pocit adrenalinu a chci dělat bláznivé věci," nechala se slyšet později blondýnka.

Slovenská policie navíc zasahovala proti hostujícím fanouškům, kteří ničili stadion. Řecký klub považuje policejní postup za neadekvátní a chystá stížnost k UEFA.

Chuligáni na Tehelném poli, kde bylo přes 20 tisíc diváků, rozpoutali výtržnosti už před výkopem. Podle slovenských médií mimo jiné ničili sociální zařízení na stadionu a stánky s občerstvením. Policie vyklidila téměř celý sektor hostů a při zásahu použila také slzný plyn a gumové projektily, což se nelíbí PAOK.

Čtyři fanoušci soluňského celku údajně byli hospitalizováni. Příznivci ze skupiny "Biceps of the North" si řeckým médiím stěžovali, že je slovenští policisté provokovali.

Reklama

Související témata: