Hlavní obsah

Slavia už ví, kdo bude řídit její klíčový duel. Je strašný, úplně nejhorší, stěžují si na sudího fanoušci

Praha

Čtvrteční domácí zápas fotbalistů pražské Slavie v Evropské lize proti Zenitu Petrohrad bude pískat skotský sudí Andrew Dallas. Pro české fanoušky neznámý sudí, který má však ve své domovině hroznou pověst, což na Twitteru ruského klubu potvrdili i skotští fanoušci.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Slavie Praha už vědí, kdo bude pískat čtvrteční duel EL proti Zenitu.

Článek

Jakmile tuto zprávu zbystřili, okamžitě se do pětatřicetiletého sudího pustili. „Je nejhorším skotským rozhodčím," píše jeden ze skotských příznivců. „Drahý Zenite, už předem se omlouvám za vaši porážku," napsal další.

Fanoušci u Dallase hlavně zmiňují, že se nebojí písknout pokutový kop či vyloučit hráče. „Připravte se na jeden z nejhorších výkonů rozhodčího. Dallas je naprosto strašný. Neexistuje žádná šance, že by na hřišti dohrálo všech 22 hráčů," zmiňuje další skotský fanda.

Hráčům Zenitu to ale může být víceméně jedno, protože už mají postup ze skupiny C jistý. To ale neplatí u českého vicemistra. Slavia bojuje o postup, ale bez ohledu na výsledek utkání Kodaň - Bordeaux jí stačí k postupu do jarních vyřazovacích bojů pohárové soutěže v souboji s Petrohradem remíza.

Utkání začíná v Edenu ve 21 hodin a podrobnou on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Jak čtvrteční duel EL dopadne?
Vyhraje Slavia
55,3 %
Zápas skončí remízou
26,6 %
Vyhraje Zenit
18,1 %
Celkem hlasovalo 8794 čtenářů.

Reklama

Související témata: