Hlavní obsah

Sparta i reprezentace mají problém. Hložek v Lyonu nenastoupí

Lyon
Aktualizováno

Těžký bude duel v Lyonu tak jako tak. Fotbalistům pražské Sparty vyvstal před večerním zápasem v Evropské lize nečekaný problém navíc. Podle informací webu iSport.cz se v posledním ligovém utkání zranil Adam Hložek a proti Olympique tak usedne jen na lavičku náhradníků. Ohrožena by mohla být i jeho účast na listopadovém srazu národního týmu. V základní sestavě je naopak Ladislav Krejčí mladší, jeho starší jmenovec usedne na lavičku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Adam Hložek ze Sparty Praha po utkání s Jabloncem

Článek

Doma před dvěma týdny prohráli 3:4. S něčím však trenér Pavel Vrba spokojený byl. Že rychlost trojlístku Haraslín, Pešek a Hložek také na Lyon platila.

Absence Adama Hložka na horké francouzské půdě je samozřejmě velkou ztrátou. Mladý reprezentant má podle zákulisních zpráv problémy s nadkolenní šlachou a na středečním tréninku v Lyonu se ukázalo, že se necítí fit.

"Přesto, že je formálně napsaný mezi náhradníky, Adam Hložek do hry nezasáhne. Nedokončil totiž včerejší trénink kvůli zdravotnímu problému. Dále chybí nemocní Štetina a Karlsson a zranění Höjer, Juliš, Polidar a Souček," potvrzuje Sparta hodinu před výkopem na svém twitterovém účtu.

Hložek figuruje v nominaci reprezentace na přípravný zápas proti Kuvajtu (11. listopadu v Olomouci) a na kvalifikační utkání proti Estonsku (16. listopadu v Praze).

Pokud by tedy šlo o vážnější problém, hrozí, že by se Hložek ze srazu omluvil.

Reklama

Související témata: