Hlavní obsah

Zima jako v Rusku? Kdepak, sparťany přivítalo v Krasnodaru 17 stupňů!

Krasnodar

Do Ruska v zimě? Tam bude kosa, pomyslí si každý. Omyl! Fotbalisty Sparty přivítalo dnes po příletu do Krasnodaru, kde je zítra čeká odveta 1. kola play off Evropské ligy, sluníčko a teplo. Teploměr ukazoval jarních 17 stupňů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Sparty oslavují gól.

Článek

S úsměvem na rtech vystupovali z letounu. Menší nepříjemnost, která je potkala v Praze, kdy jejich speciál přerušil start kvůli svítící kontrolce dveří, je ani trochu nerozhodila. Stejně tak ani delší pasová kontrola na letišti v Krasnodaru.

Proč také, k dobru mají jednobrankový náskok z prvního zápasu (1:0), navíc díky jarním výkonům můžou být sebevědomí. „Musíme to ale znovu potvrdit. Rozehrané to máme dobře, věřím, že se budeme vracet s veselou," řekl záložník Ladislav Krejčí.

Po transferu na hotel a následném odpočinku se Letenští přesunou do dějiště čtvrtečního duelu, na nedaleký stadión Kubáně Krasnodar. Právě tam hraje FK, jejich soupeř, který se však brzy bude stěhovat do nového moderního stánku. Trénink je na programu od 17:30 českého času, před ním proběhne tisková konference trenéra Zdeňka Ščasného a stopera Jakuba Brabce.

Reklama

Související témata: