Hlavní obsah

Casillas dva měsíce po infarktu s Portem zahájil letní přípravu. Co na to Koubek?

Brankář Iker Casillas dva měsíce po prodělaném infarktu zahájil s Portem letní přípravu na novou sezonu. Osmatřicetiletý španělský fotbalista tím alespoň dočasně vyvrátil spekulace o plánovaném ukončení kariéry. "Zpátky do práce, první den," napsal na sociálních sítích Casillas, který ke krátkému vzkazu přiložil svou fotografii, jak po boku spoluhráčů v civilním oblečení kráčí k úvodnímu tréninku. Je otázkou, kam se po této zprávě posunou jednání mezi Portem a českým gólmanem Tomášem Koubkem.

Foto: Sport.cz

Legendární španělský brankář Iker Casillas dva měsíce po prodělaném infarktu zahájil s Portem letní přípravu na novou sezonu.

Článek

Casillase postihl infarkt na začátku května při tréninku a v nemocnici v Portu absolvoval operaci. Poté oznámil, že neví, zda bude s vrcholovým fotbalem pokračovat. Portugalský klub podle médií připravil odchovanci Realu Madrid významnou roli ve vedení a také se údajně zajímal o českého reprezentačního brankáře Tomáše Koubka z francouzského Rennes.

Casillas do Porta přišel v roce 2015 z Realu a pomohl k mu k zisku portugalského titulu a Superpoháru. Za národní tým slavný gólman nastoupil ve 167 zápasech a je španělským rekordmanem. Vedle světového zlata v roce 2010 byl také u triumfů na mistrovství Evropy 2008 a 2012.

Reklama

Související témata: