Hlavní obsah

Fanoušci Porta sledovali zápas ze střechy stadionu

Porto/Praha

Portugalská fotbalová Primeira Liga se připojila k evropským soutěžím, které se znovu rozběhly po koronavirové pauze. Stejně jako ve většině Evropy, ani v Portugalsku diváci do ochozů nesmějí. Příznivci Porta se se zákazem vstupu na stadion vypořádali po svém. Skupině fanoušků se poštěstilo duel proti Maritimu sledovat na vlastní oči, když vlezli na střechu areny Estádio do Dragao.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fanoušci Porta sledovali zápas ze střechy stadionu.Video: sntv

 
Článek

Dívat se na restart portugalské soutěže v televizi? S takovou variantou se nesmířila skupina fanoušků Porta, která středeční vítězství v poměru 1:0 nad Maritimem sledovala ze střechy stadionu.

Video s jejich fanděním, křepčením a odpalováním bengálských ohňů z netradičního místa se těší velké oblibě fotbalových fanoušků na sociálních sítích.

Odvážní příznivci tak mohli sledovat, jak mexický obránce Jesús Manuel Corona rozhodl o výhře domácích 1:0. Porto se tak díky remíze Benfiky vrátilo do čela portugalské soutěže.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.