Hlavní obsah

Koubek se po měsíci vrátil do branky Rennes, odchytal druhou půli

Rennes
Aktualizováno

Český fotblaový reprezentant Tomáš Koubek se po měsíci vrátil do branky Rennes, když v poločase vystřídal svého konkurenta Abdoulaye Dialla. Porážku 0:2 s Remeší ve francouzské lize však neodvrátil a jednou inkasoval. Rennes vyhrálo jediné z posledních sedmi ligových utkání a v tabulce je třinácté.

Foto: Jan Tauber, Sport.cz

Tomáš Koubek na tréninku

Článek

Koubek přišel o post jedničky na konci září po prohře s Amiens a od té doby byl na lavičce. Jako náhradník začal i dnes, ale Diallo se v první půli dopustil velké chyby při rozehrávce a navíc měl zdravotní potíže. Do druhého poločasu tak vyběhl český brankář.

Už po sedmi minutách ale inkasoval, když si na rohový kop na přední tyči naskočil Oudin a přesnou hlavičkou Koubka překonal. Remeš si pak už výhru v klidu hlídala a je devátá.

Paris St. Germain zvítězil 2:0 na hřišti Marseille a stal se teprve druhým týmem v elitních pěti ligách v historii, který vyhrál úvodních 11 zápasů sezóny. Předtím se to povedlo jen Tottenhamu v sezóně 1960/61. Na prvním místě tabulky má PSG už osmibodový náskok na druhé Lille.

Francouzská fotbalová liga - 11. kolo:
Rennes - Remeš 0:2 (16. a 53. Oudin),
Bordeaux - Nice 0:1 (54. Cyprien)
Marseille - Paris St. Germain 0:2 (67. Mbappé, 90.+5 Draxler)

Reklama

Související témata: