Hlavní obsah

Láska ze hřiště. Vyloučený hráč se při odchodu do kabin zamiloval do rozhodčí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Emmen/Praha

Zdálo, se že pátek třináctého bude pro obránce Jeffa Hardevelda opravdu prokletým dnem. Jeho tým FC Emmen prohrával 0:1 s Eindhovenem ve druhé nejvyšší nizozemské fotbalové soutěži, navíc sám v nastaveném čase ve snaze zastavit další útočnou akci soupeře viděl červenou kartu. Jenže při odchodu do sprch se pohledem střetl s půvabnou Shonou Shukrulaovou, která zastávala funkci čtvrté rozhodčí...

Foto: Instagram @shonashukrula

Sudí Shona Shukrula během zápasu druhé nejvyšší nizozemské ligy.

Článek

Někdo svou drahou polovičku potká v obchodě, na večírku, nebo se seznámí přes internet. Hardeveld se se svou láskou seznámil v práci – on fotbalista, ona rozhodčí. Jiskra mezi nimi přeskočila ve chvíli, kdy se fotbalista poroučel do sprch po udělení červené karty.

Po zápase se dali do řeči a byla ruka v rukávě. Po měsících randění a schovávání se před světem, na začátku roku oficiálně přiznali, že tvoří pár a s fanoušky se podělili o sérii zamilovaných snímků z romantického Říma.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Shona Shukrula 🐺 (@shonashukrula)

Shukrulaová je uznávanou rozhodčí, která pravidelně řídí zápasy ženské kvalifikace na evropské i světové šampionáty či utkání Ligy mistryň. Už dva roky figuruje jako čtvrtá rozhodčí ve druhé nejvyšší mužské fotbalové soutěži v Nizozemsku. Její partner stále hraje za FC Emmen, ale okusil i nejvyšší domácí soutěž za Utrecht a Heracles.

Reklama

Související témata: