Hlavní obsah

Mutu: Vzal jsem si něco, abych byl lepší v posteli

LONDÝN

Z dříve obávaného fotbalového kanonýra Adriana Mutua se zásluhou jeho 'kokainové' kauzy stala spíše vysmívaná figurka. Navíc když po přiznání a jeho následném odvolání prohlásil, že sice užíval nějaké prostředky, ovšem pouze ty na zlepšení sexuální výkonnosti. Korunu všemu nasadila jedna z Mutuových exmilenek prohlášením, že v posteli nestojí za nic.

Foto: REUTERS

Za míčem spěchají útočník Chelsea Adrian Mutu (vpravo) a Radoslav Kováč ze Sparty Praha

Článek

"Nejsem závislý na drogách. To musím kategoricky odmítnout. Jediným důvodem, proč jsem to bral, bylo vylepšení mých sexuálních výkonů. Možná vám to zní směšně, ale je to pravda," dušoval se pro britský list Daily Mirror rumunský reprezentant.

Zřejmě mu to nebylo nic platné. Server goal.com uveřejnil slovní šťouchanec jeho bývalé milenky a pornoherečky Laury Andresanové: "Zdá se být sexy, protože je bohatý, jenže v posteli to nebylo nic moc."

Pětadvacetiletému fotbalistovi se tak bortí nejen profesionální, ale pod veřejným dohledem i soukromý život. Přesto si Mutu nemyslí, že by potřeboval pomoc psychiatra. "Jediné šílenství, které jsem zažil, mělo původ v kouči Mourinhovi, protože mě nenechal hrát. Ale to je přece normální," zdůraznil Mutu.

Spoluhráč české brankářské jedničky Petra Čecha se na rozdíl od minulé sezóny nedokázal protlačit do základní jedenáctky. Nyní však místo boje o místo v sestavě musí čekat na rozhodnutí anglické fotbalové asociace FA. Stále mu hrozí dvouletý zákaz činnosti.

Reklama

Související témata: