Hlavní obsah

Neymar měl rudo před očima! Hvězda PSG málem napadla protihráče

Praha

Ve včerejším ligovém šlágru mezi Paris St. Germain a Lille (0:1) se hvězdnému Brazilci Neymarovi vůbec nedařilo. Svou frustraci si chtěl vybít na svém protihráči, a to doslova! Za své chování obdržel červenou kartu, ale co se přesně stalo?

Foto: Benoit Tessier, Reuters

Co zas já? Jakoby se ptal Neymar. V zápase s Lille byl pěkně frustrovaný.

Článek

Domácí prohrávali od 20. minuty po trefě Jonathana Davida a po zbytek zápasu se jim nedařilo vyrovnat. Prosadit se nemohl ani Neymar, který v poslední minutě zápasu strčil v souboji o míč do Tiaga Djaly takovým způsobem, že od rozhodčího okamžitě viděl svou druhou žlutou kartu v zápase a musel do kabin.

Vyloučen byl však i jeho protivník, takže cestu do kabin měli společnou a Neymar se rozhodl, že si celou situaci s Djalem ještě hezky vyříká. V tunelu vedoucím do šaten opět Brazilec do Djaleho strčil a vzápětí se na něj rozběhl a chtěl si situaci vyříkat v pěstním souboji. Rozjetého hráče naštěstí brzy zpacifikovali pořadatelé.

Neymar sbírá červené karty jak na běžícím páse, šlo o jeho třetí červenou z posledních čtrnácti zápasů francouzské ligy, do kterých nastoupil. V sezoně byl však několikrát mimo i kvůli zranění, na další přestupky by tak mohl šeredně doplatit.

Reklama

Související témata: