Hlavní obsah

Romantika na hřišti! Hráč požádal přítelkyni o ruku přímo na trávníku po vítězném zápase

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O emoce během zápasu první belgické fotbalové ligy mezi Lutychem a Anderlechtem nebyla nouze. Utkání bylo kvůli výtržnostem nespokojených fanoušků hostí, kteří na hřiště odpalovali pyrotechniku, za stavu 1:3 v 63. minutě ukončeno. V ten moment požádal hráč domácích Aron Donnum své spoluhráče, aby na hřišti vytvořili kruh a do něj pozval svou přítelkyni, fotbalistku Celin Bizet Ildhusøyovou. Před ní poté poklekl a s vyznáním lásky ji požádal o ruku. Dojatá hráčka řekla ano.

Foto: @LesoirSports, Twitter

Záložník Aron Donnum požádal svou partnerku o ruku přímo na hřišti.

Článek

Byl to dojemný moment jako z filmu. Norský záložník Aron Donnum, který do Lutychu přestoupil v roce 2021 z norského týmu Valerenga, požádal své spoluhráče, aby se po přerušení zápasu shromáždili v kruhu, do jehož středu pozval svou přítelkyni, hráčku Tottenhamu Bizet Ildhusøyovou.

Před svou překvapenou láskou poklekl a požádal ji o ruku. Dojatá fotbalistka řekla „ano" a Donnumovi spoluhráči začali divoce poskakovat kolem zamilovaného páru. Emoce byly veliké, dvojici skandoval i plný domácí stadion Lutychu.

„S největší pravděpodobností se příští rok vezmeme. Jsme spolu dva roky a vím, že se opravdu chtěla vdát, takže jsem se nebál," řekl později Nor médiím. „Je to okamžik, na který nikdy nezapomenu. Je naprosto šílené, že se to povedlo. Výhra, nadšení fanoušci...Teď jsem dojatý," dodal.

Reklama

Související témata: