Hlavní obsah

Žilina kvůli fanouškovi prohrála se Slovanem kontumačně

BRATISLAVA

Nedohraný zápas 24. kola slovenské fotbalové ligy mezi Žilinou a Slovanem Bratislava skončil kontumačním vítězstvím hostů 3:0. Rozhodlo o tom vedení soutěže na dnešním mimořádném zasedání. Jarní šlágr slovenské ligy 1. dubna rozhodčí Pavol Chmura předčasně ukončil v 90. minutě poté, co na hřiště vběhl divák a napadl asistenta sudího Romana Slyška.

Foto: René Volfík, ČTK

Fotbalisté Žiliny kvůli fanouškovi kontumačně prohráli.

Článek

Obhájce titulu Žilina, kterou vede český kouč Pavedl Hapal, po kontumační prohře ztrácí dva body na vedoucí Senicu. Třetí Slovan trénovaný Karlem Jarolímem je zpět o další čtyři body.

Páteční duel předčasně ukončil svým vpádem na hřiště třiapadesátiletý fanoušek Žiliny, kterého nyní vyšetřuje policie. Přiznal, že předtím pil alkohol, ale tvrdí, že opilý nebyl. "I na policii jsem uvedl, že jsem vypil pět štamprdlí borovičky," řekl deníku Šport muž, který se za své chování už osobně omluvil majiteli klubu.

Na zápasy Žiliny chodí pravidelně a chce v tom pokračovat. "Teď si dám nějaký čas pauzu. Nemám odvahu se tam v této chvíli ukázat," uvedl fanoušek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.