Hlavní obsah

VIDEO: Brněnští futsalisté svým soupeřům nadělili po dvanácti gólech

Další kolo Chance Futsal ligy, s pořadovým číslem devatenáct, odstartovalo minulý pátek a až v neděli jej ukončí na domácí půdě pražská Slavia. Poslední únorový víkend zavítali hráči vysokomýtského Nejzbachu do vzdálených Teplic. Následně se ve středu utkali před televizními obrazovkami hráči zručského Benaga se SAT-ANEM Kladno. Tento pátek si vítězné body připsala pražská Bohemians 1905 a Tango Brno a v sobotním duelu s nováčkem z České Lípy zářil brněnský Helas.

Foto: Stanislav Musílek

Balticflora Teplice v domácím utkání s Nejzbachem Vysoké Mýto

Článek

Sestřih 19. kola ligy futsalistů

První utkání 19. kola zahájili na domácí půdě hráči Balticflory Teplice, kteří se střetli s Nejzbachem Vysoké Mýto. Východočeský klub měl na teplický tým náskok celých jedenáct bodů, který se domácím podařilo nečekanou výhrou 5:1 snížit. Naopak roli favorita potvrdili v televizním utkání ve středu futsalisté Benaga, kteří i bez reprezentačního hráče Marcela Rodka ukázali svoji sílu kladenským SAT-ANŮM, jež bojují o udržení v Chance Futsal lize.

Hned dva duely mohli diváci zhlédnout už tento pátek. Aktuálně čtvrtý nejlepší tým soutěže zajížděl do Pardubic. V čele s kapitánem české reprezentace Zdeňkem Slámou hráči Bohemians 1905 nadělili pardubickému Torfu celkem šest branek, na které domácí dokázali odpovědět pouze jednou. Svoji střeleckou formu předvedl na pardubické palubovce především Sláma, který si během prvního poločasu připsal hattrick a svému týmu tak zajistil do druhé části utkání tříbodový náskok.

Jasné vítězství oslavovali v pátek i hráči brněnského Tanga, kteří svého soupeře přehráli rozdílem jedenácti branek. Indoss Plzeň, který se s patnácti body drží na předposledním místě, si tak připsal celkem čtrnáctou prohru. Hráči Tanga otevřeli svůj střelecký účet hned v první minutě. I druhý brněnský klub Chance Futsal ligy nezůstal tento víkend pozadu. Stejně jako Tango Brno poslali hráči Helasu Brno do brány svého soupeře dvanáct gólů. V dresu Helasu řádil především David Cupák, který si během utkání dokázal připsat neuvěřitelných sedm gólů. Domácí Démoni sice favoritům utkání vzdorovali, ale nakonec podlehli díky hattricku Bejdy a úspěšné střele Beránka rozdílem osmi gólů.

Poslední duel 19. kola Chance Futsal ligy proběhne už dnes v 19:30h. v hale domácí Slavie, která vyzve několikanásobného mistra a aktuálního lídra soutěže, FK ERA-PACK Chrudim.

Výsledky 19. kola Chance Futsal ligy
Balticflora Teplice x Nejzbach Vysoké Mýto 5:1 (3:1) - Branky: 7. Vinicius, 14. Pereira, 14. Kardakov, 29. Pereira, 35. Kiliján - 16. Michalec
Benago Zruč nad Sázavou x SAT-AN Kladno 6:0 (3:0) - Branky: 9. Drahovský, 17. Drahovský, 18. Drahovský, 33. Brahimi, 36. Lištván, 38. Holeček
Torf Pardubice x Bohemians 1905 1:6 (0:3) - Branky: 19. Slováček - 4. Sláma, 8. Sláma, 19. Sláma, 17. Hanzlík, 19. Zapletal, 19. Novotný
Tango Brno x Indoss Plzeň 12:1 (7:0) - Branky: 1. Jan Havel, 3. Buršík, 5. Kovács, 7. Chadzidis, 13. Záruba, 16. Jan Havel, 20. Belej, 22. Brůna, 22. Chadzidis, 24. Veselovský, 30. Belej, 40. vlastní - 38. Štochl (Kučera)
Démoni Česká Lípa x Helas Brno 4:12 (2:5) - Branky: 10. Bejda, 17. Bejda, 30. Bejda, 32. Beránek - 3. Sýkora, 4. Lerch, 14. Cupák D. (pen.), 18. Havlík, 20. Cupák D., 25. Havlík, 26. Cupák D., 35. Cupák D. (pen.), 37. Sýkora, 37. Cupák D., 38. Cupák D., 39. Cupák D.

Reklama