Hlavní obsah

Český Ronaldo a skórující gólman. Tyhle parádní góly nasázeli amatéři

Praha
Aktualizováno

Nádherné góly si mohli o víkendu vychutnat fanoušci na českých amatérských trávnících. V nabídce ankety Fortuna Gól snů je tak z čeho vybírat. Tentokrát se do výběru dostali parádní trefy z přímých kopů, přesná dalekonosná rána i skórující gólman.

Pavel DohnalVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Filip Rozsíval

Martin Slavík

Jan Věchet

Petr Dragoun

Ladislav Ficu

O vaše hlasy se ucházejí následující střelci...

Pavel Dohnal (SK Moravská Slavia) V šestnáctce zakličkoval jako Ronaldo a pak technickou střelou parádně trefil šibenici. I jeho kousek přispěl ke kanonádě proti Bučovicím.
Filip Rozsíval (FK Šumperk) - Čtyřiadvacetiletý záložník dříve zkoušel štěstí v Hamburku, ale nakonec se přes Mladou Boleslav a Čáslav dostal do Šumperka. V divizním duelu proti Havířovu ukázal, jak ideálně zahrát přímý kop - lehký rozběh a přesná technická střela přes zeď pod spojnici břevna a tyče. Brankář se mohl jen dívat.
Martin Slavík (Baník Modlany) Sedmatřicetiletý gólman dal v létě sbohem profesionální kariéře, jejíž nejvýznamnější část strávil v Teplicích. V současném angažmá v Baníku Modlany ukázal, že kromě chytání míčů umí i dávat góly. V nastavení si naběhl do šestnáctky na rohový kop a hlavou nekompromisně zavěsil.
Jan Věchet (SK Převýšov) Další parádní trefa z trestného kopu. Dvaatřicetiletý fotbalista Převýšova mířil z velké dálky přesně. Ani silný vítr jeho úmysl nezhatil a míč neomylně zaplul pod břevnem do brány.
Petr Dragoun (FK Litvínov) Po profesionálních angažmá v Teplicích Ústí nad Labem a Slovácku válí v dresu Litvínova. Rodák z Duchcova prokázal velký přehled, když pár metrů za půlicí čarou napřáhl k dalekonosné střele, kterou dokonale zaskočil gólmana.
Ladislav Ficu (SSC Bolevec) Šikovná zasekávačka a pak parádní šajtle. Dráha míče z kopačky posily z TJ Zruč zaskočila všechny. Bezmocný brankář se mohl jen ohlédnou, jak míč padá za jeho záda.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

Fortuna Gól snů
Soutěž probíhá na Sport.cz od března do listopadu.
Každé pondělí bude na Sport.cz zveřejněna šestičlenná nominace na gól týdne. Hlasuje se od pondělí do soboty a vítězný gól se bude následně ucházet o nejhezčí branku měsíce.
Z osmi hracích měsíců vzejde osm gólů měsíce, z nichž čtenáři vyberou nejhezčí gól roku.
Góly najdete na Sport.cz a Facebooku Gól snů.
Šestice nominovaných gólů za 3. hrací víkend měsíce dubna. Která trefa z nabídky Fortuna Gól snů se vám nejvíc líbí?
Pavel Dohnal (SK Moravská Slavia)
10,9 %
Filip Rozsíval (FK Šumperk)
47,5 %
Martin Slavík (Baník Modlany)
6,1 %
Jan Věchet (SK Převýšov)
13,2 %
Petr Dragoun (FK Litvínov)
12,8 %
Ladislav Ficu (SSC Bolevec)
9,5 %
Celkem hlasovalo 3477 čtenářů.

Reklama

Související témata: