Hlavní obsah

Český vicemistr světa z Kanady svádí bitvu s bombarďákem v rukavicích a spol.

Praha

Zrovna před deseti lety se na světovém šampionátu dvacítek v Kanadě těšil ze senzační stříbrné medaile. Momentálně Tomáš Okleštěk působí v domácí třetí lize v Kroměříži a díky bohatým zkušenostem a vytříbené kopací technice kandiduje v dalším dílu populární ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí také střelce-brankáře a ještě další lahůdky.

Tomáš OkleštěkVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Marek Kamisch

Michal Černý

Radim Straňák

Ondřej Šípek

Martin Jíša

Vítězem ankety za třetí říjnový víkend se stal Vladimír Kafka z FC Viktoria Mariánské Lázně.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 4. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Tomáš Okleštěk (SK Hanácká Slavia Kroměříž) - Majitel stříbrné medaile z MS hráčů do 20 let 2007 v Kanadě odehrál v lize 83 zápasů a dal 6 gólů. Teď v MSFL levačkou z přímého kopu zaskočil brankáře, který čekal centr.
Marek Kamisch (SKP Slovan Moravská Třebová) - Pardubický přebor má bombarďáka v rukavicích. Sedmadvacetiletý brankář se ujal přímého kopu a prudkou střelou od tyče pěkně po anglicku skóroval.
Michal Černý (FC Rokycany) - S výjimkou jedné velmi krátké letní přípravy v Plzni záložník vždy působil jen v Rokycanech. V plzeňském přeboru se přešlapovačkou uvolnil - a ještě krásněji zamířil do šibenice.
Radim Straňák (TJ Spartak Hluk) - K fotbalu ho přivedl děda, v mládeži prošel Slováckem. Ve zlínském přeboru si záložník navedl míč před šestnáctku a efektní bombou o břevno rozvlnil síť.
Ondřej Šípek (FK Loko Vltavín) - Lahůdka z pražského derby v ČFL na Vyšehradu. Brankářův dlouhý výkop, hlavička, pohotové zpracování a prudký volej. Odchovanec Příbrami korunoval báječnou souhru.
Martin Jíša (SK Posázavan Poříčí nad Sázavou) - Odchovance Slavie trénoval v Horních Měcholupech kouč Trpišovský. Ve středočeském přeboru po signálu z rohu vypálil nekompromisně a přesně.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 4. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Tomáš Okleštěk (SK Hanácká Slavia Kroměříž)
10,1 %
Marek Kamisch (SKP Slovan Moravská Třebová)
21 %
Michal Černý (FC Rokycany)
18,8 %
Radim Straňák (TJ Spartak Hluk)
35 %
Ondřej Šípek (FK Loko Vltavín)
10,7 %
Martin Jíša (SK Posázavan Poříčí nad Sázavou)
4,4 %
Celkem hlasovalo 1849 čtenářů.

Reklama

Související témata: