Hlavní obsah

Gólman se jen ohlédl! Mladík, který zkusil i reprezentační dres, se trefil parádně

Praha

Někdejší mládežnický reprezentant i mistr Evropy do 21 let v malém fotbale se ucházejí o nejkrásnější trefu ve třetím květnovém vydání ankety Gól snů. Kromě nich se o cenu, která se uděluje amatérským fotbalistům, uchází i jeden člen bratrského dua, hráč s jedním ligovým startem, ostřílený bek či borci z krajských přeborů. Výběr té nejhezčí branky je jen na vás.

Michal Šrom

 
Článek

Jaroslav Benda

Lubor Trojánek

Petr Janoušek

Tomáš Landrgott

Jakub Šidlo

Vítězem ankety za minulý týden se stal Ondřej Burant ze Sokola Hostouň.

Už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 3. květnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Michal Šrom (Spartak Hulín) - Má za sebou i jeden start v nejvyšší soutěži v dresu Zlína. Převážnou část kariéry strávil v druhé lize. Už tři sezóny ale devětadvacetiletý útočník střílí góly v třetiligovém Spartaku Hulín v MSFL.
Jaroslav Benda (SK Sokol Brozany) - Mladá puška, která je odchovancem Teplic, třikrát nastoupila za reprezentaci U16. Momentálně je ve dvaadvaceti jedním z pilířů divizních Brozan. Svou střelou nachytal gólmana Českého Brodu.
Lubor Trojánek (FC Žďas Ždár nad Sázavou) - Dvaadvacetiletý forvard má ve své sbírce i titul mistra Evropy do 21 let v malém fotbale. Svou šikovnost ukázal i proti Velké Bíteši, kdy si obratně sklepl míč a nekompromisně ho poslal k tyči.
Petr Janoušek (FK Spartak Soběslav) - V týmu hraje se svým bratrem Martinem a tvoří jednu ze čtyř bratrských dvojic v klubu. Na rozdíl od svého sourozence – stopera, je brán za útočně laděného hráče. V zápase Jihočeského krajského přeboru proti Rudolfovu se parádně trefil z přímého kopu.
Tomáš Landrgott (TJ Rozvadov) - Svou brankou proti Nýrsku v Plzeňském krajském přeboru dal zkušený útočník výsledku konečnou podobu. Gólman neměl proti jeho střele pod břevno šanci a Rozvadov zvítězil 3:1.
Jakub Šidlo (TJ Velké Hamry) - Ačkoliv je to obránce, prokázal velký přehled a výbornou kopací techniku. Placírkou zpoza vápna poslal balón přesně do horního růžku, brankář skákal marně.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Šestice nominovaných gólů za 3. hrací víkend měsíce května. Která trefa z nabídky Fortuna Gól snů se vám nejvíc líbí?
Michal Šrom
36,1 %
Jaroslav Benda
11,4 %
Lubor Trojánek
7,7 %
Petr Janoušek
13,5 %
Tomáš Landrgott
22,4 %
Jakub Šidlo
8,9 %
Celkem hlasovalo 2421 čtenářů.

Reklama