Hlavní obsah

Hrdina z Ligy mistrů svedl nevídanou bitvu! Exsparťan z přeboru vyhrál o procentíčko

Praha

Takové drama ještě anketa při hlasování nezaregistrovala. Rozdíl mezi dvěma lídry je přibližně jen jediné procento! Nakonec 39,4% hlasujících čtenářů Sport.cz rozhodlo, že o nejhezčí gól prvního listopadového víkendu se postaral Radek Mynář z FC Horky nad Jizerou. Těsně porazil Dominika Tučka z TJ Nová Včelnice, který oslovil 38,1% hlasujících. Bývalý hráč Sparty je tak prvním uchazečem o listopadový Fortuna Gól snů.

Radek MynářVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Za největší úspěch svojí kariéry brzy 43letý Radek Mynář považuje, že v Lize mistrů nasadil v duelu s Arsenalem jesle slavnému Robertu Piresovi.

„Škoda, že jsme s Kanonýry prohráli 0:1, ale stejně jsem si zápas užil. Nejvíc moment, když jsem v 71. minutě střídal a celá Letná mi aplaudovala ve stoje," cení si.

Bývalý hráč Sparty či Příbrami si v první lize připsal 85 startů a 8 gólů, teď úřaduje ve středočeském přeboru. Zaskvěl se cizelérským přímým kopem, pravačkou přímo do šibenice.

Jako lev se ovšem bil také Dominik Tuček z TJ Nová Včelnice. Devatenáctiletý záložník v jihočeském přeboru předvedl, jak je fotbal vlastně jednoduchý. Zdálky a prakticky ze stoje napřáhl - a jeho projektil se zastavil až v šibenici.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň