Hlavní obsah

Jesličky Piresovi jsou omleté. Ke starému kusu z přeboru se přidává třináctiletý Zidane

Precizní přímý kop ze středočeského přeboru, jehož autorem je absolvent Ligy mistrů, oslovil největší počet čtenářů Sport.cz. Radek Mynář tak zvítězil v anketě Gól snů měsíce listopadu. Celé studio s vyhlášením a glosami Petra Svěceného a Petra Švancary si můžete přehrát na přiloženém videu. Jako bonus pak uvidíte parádní gól třináctiletého Zidana v sešívaném dresu.

Gól snů - nejlepší gól listopaduVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Prý už ani v hospodě nechce vyprávět, jaké to bylo, když v Lize mistrů nasadil jesličky slavnému Piresovi a při střídání mu aplaudovala celá Letná.

„Je to omleté... Každopádně jsem zažil něco neskutečného. Hned po čtrnácti dnech na Spartě jsem šel rovnou na Arsenal," usmívá se Radek Mynář, dnes 43letý borec z FC Horky nad Jizerou.

Starý kus, jak ho Petr Švancara nazývá, se každopádně stále drží. Bývalý hráč Příbrami a Sparty se teď zaskvěl cizelérským přímým kopem, pravačkou přímo do šibenice.

Mynář jako poslední postoupil do finálového večera o Fortuna Gól snů roku 2017. Dalšími finalisty jsou Radim Straňák z TJ Spartak Hluk, Petr Listopad z SK SIKO Čimelice, Filip Henzl z TJ Spartak Chrastava, Jakub Maryška z Mnichovohradišťského SK, Martin Malý z FK Náchod, Filip Rozsíval z FK Šumperk a Patrik Simon z FK Náchod.

Reklama

Související témata: