Hlavní obsah

Kat Manchesteru City protagonistou gólové hitparády českých soutěží

Praha

Čtenáři už si zvykli na anketu o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu a vzali ji za svou. Za čtvrtý dubnový víkend mezi kandidáty figuruje také hráč s prvoligovými starty za Liberec, s jehož juniorkou dvěma trefami porazil rezervu Manchesteru City. K vidění je precizní přímý kop, pohotové rány z voleje či úžasná týmová kombinace.

Radim PouzarVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Václav Šrain

Denis Frimmel

Nikola Štýbar

Tomáš Mazánek

Daniel Urban

Vítězem ankety za minulý týden se stal Filip Rozsíval z FK Šumperk.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 4. dubnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Radim Pouzar (SK Rudolfov) - Za trenéra Straky byl v přípravě s prvoligovými Českými Budějovicemi. V jihočeském přeboru teď předvedl lahůdkový přímý kop do šibenice.
Václav Šrain (MFK Dobříš) - Levonohý záložník sám tvrdí, že moc gólů nedává. Odražený míč ovšem z voleje napálil tak parádně, až je v nominaci.
Denis Frimmel (SK Líšeň) - S Libercem má tři ligové starty a v dresu jeho juniorky dvěma góly na lopatky rezervu Manchesteru City. Tentokrát završil lahůdkovou týmovou souhru.
Nikola Štýbar (SC Pustá Polom) - Odchovanec SFC Opava šest a půl roku kopal v Rakousku, pak se vrátil domů. O víkendu se efektně položil do vzduchu a pohotově střihnul gólovou trefu.
Tomáš Mazánek (TJ Jiskra Višňová) - Také v libereckém krajském přeboru jsou k vidění brankové lahůdky. Jako když borec Višňové napřáhne před šestnáctkou a vymete šibenici...
Daniel Urban (FC Přední Kopanina) - Bývalý útočník Slavie si s centrem do šestnáctky poradil náramně, volejem šmiknul do vzduchu a míč přistál v síti.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vycházejí z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Šestice nominovaných gólů za 4. hrací víkend měsíce dubna. Která trefa z nabídky Fortuna Gól snů se vám nejvíc líbí?
Radim Pouzar (SK Rudolfov)
42,6 %
Václav Šrain (MFK Dobříš)
4,1 %
Denis Frimmel (SK Líšeň)
3,4 %
Nikola Štýbar (SC Pustá Polom)
5,8 %
Tomáš Mazánek (TJ Jiskra Višňová)
40 %
Daniel Urban (FC Přední Kopanina)
4,1 %
Celkem hlasovalo 5362 čtenářů.

Reklama

Související témata: