Hlavní obsah

Neuvěřitelná trajektorie! Gólová hitparáda s kuriozitou od čarodějnic

Praha

Když se pálí čarodějnice, tak se vším všudy. Od obrovské hranice dříví lze také skórovat! Anketa o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu nabízí opravdu zajímavou kuriozitu z okresního přeboru. Za první květnový víkend mezi kandidáty figurují také hned dva trojnásobní mistři české ligy. K vidění je úžasné sólo, přesná bomba z dálky či precizní levačka.

Jaroslav ČervenýVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Václav Podivínský

Miroslav Matušovič

Jakub Kouba

Miroslav Hromada

Martin Hnilička

Vítězem ankety za minulý týden se stal Radim Pouzar z SK Rudolfov.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 1. květnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jaroslav Červený (SK Rakovník) - Sólo přes půl hřiště, zakončení pojď sem, kam jdeš... Středočeský krajský přebor ozdobila velká paráda.
Václav Podivínský (SK Viktoria Všestudy) - V rohu hřiště u vatry připravené na pálení čarodějnic zabojoval, obránce ho při odkopu trefil a balón nabral neuvěřitelnou trajektorii přímo do brány. Mělnický okresní přebor má raritu!
Miroslav Matušovič (MFK Havířov) - Má tři mistrovské tituly a v Lize mistrů dal lahůdkový gól Ajaxu Amsterdam. Tentokrát udeřil v divizi E z přímého kopu. Na oslavu svlékl dres a po druhé žluté byl vyloučen...
Jakub Kouba (TJ Spartak Chrastava) - Odchovanec Slovanu Liberec završil v divizi ofenzívní souhru. Ideální centr mu do vápna adresoval exliberecký internacionál Jiří Štajner, rovněž trojnásobný český mistr.
Miroslav Hromada (SK Boršice) - Krajní obránce či záložník se ve zlínském krajském přeboru zaskvěl. Jen pár metrů za středovým kruhem nečekaně napřáhl a poslal míč bombou do šibenice.
Martin Hnilička (SK Hvozdnice) - Za klub středočeského krajského přeboru hrával Tomáš Řepka, působí v něm exligoví borci Luděk Stracený či Robert Neumann. Záložník zvaný Hlína se zbavil obránce a levačkou parádně zacílil přesně k tyči.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Šestice nominovaných gólů za 1. hrací víkend měsíce května. Která trefa z nabídky Fortuna Gól snů se vám nejvíc líbí?
Jaroslav Červený (SK Rakovník)
3,2 %
Václav Podivínský (SK Viktoria Všestudy)
12 %
Miroslav Matušovič (MFK Havířov)
3,2 %
Jakub Kouba (TJ Spartak Chrastava)
3,4 %
Miroslav Hromada (SK Boršice)
72,4 %
Martin Hnilička (SK Hvozdnice)
5,8 %
Celkem hlasovalo 4427 čtenářů.

Reklama

Související témata: