Hlavní obsah

Pouštní liška v bitce s mistrem ligy či dalekonosnými bombami. Která trefa je nejhezčí?

Praha

Tak Pouštní liška zavítala do českého fotbalu... Samozřejmě jde jen o přezdívku jednoho z uchazečů o nejkrásnější trefu za druhý květnový víkend. Anketa o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu znovu nabízí také někdejšího mistra ligy. K vidění jsou především dalekonosné bomby, ale také chytrý lob nebo pohotové zakončení polonůžkami.

Miroslav PaulVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Zbyněk Pospěch

Ondřej Burant

Patrik Havel

Petr Poláček

Tomáš Vlasák

Vítězem ankety za minulý týden se stal Miroslav Hromada z SK Boršice.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 2. květnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Miroslav Paul (TJ Sokol Tasovice) - Záložník s přezdívkou Pouštní liška se v divizi D odvázal. Sotva obdivovatel Ryana Giggse vnikl z boku do vápna, práskl do míče a vymetl vzdálenější šibenici.
Zbyněk Pospěch (TJ Valašské Meziříčí) - Někdejší mistr ligy s Libercem a hráč dalších předních českých klubů brázdí divizi E. Zkušeně se zbavil před šestnáctkou obránce, mrkl na brankáře - a chladnokrevně ho přeloboval.
Ondřej Burant (TJ Sokol Hostouň) - Lídr a hecíř hostouňské kabiny v divizi B si postavil míč pár metrů za půlícím kruhem a předvedl zničující přímý kop s dlouhým rozběhem a trefou do šibenice.
Patrik Havel (SK Stap-Tratec Vilémov) - V ústeckém přeboru působí obránce či záložník, jehož oblíbeným hráčem je Andrea Pirlo. Parádní střelu zdálky o tyč by jistě ocenil i slavný Ital...
Petr Poláček (SK Vojkovice) - V žácích hrával za Zbrojovku, v dorostu za Jihlavu. Jihomoravský přebor teď ozářil pohotovou lahůdkou, když zvysoka padající míč poslal polonůžkami k tyči.
Tomáš Vlasák (FK Český Lev Neštěmice) - Mladý odchovanec Ústí nad Labem byl zapůjčen do přeboru a ukázal, že jako tvořivý záložník má i koncovku. Zdálky exkluzivně vymetl horní růžek.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 2. květnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Miroslav Paul (TJ Sokol Tasovice)
18,1 %
Zbyněk Pospěch (TJ Valašské Meziříčí)
7,9 %
Ondřej Burant (TJ Sokol Hostouň)
50 %
Patrik Havel (SK Stap-Tratec Vilémov)
7,1 %
Petr Poláček (SK Vojkovice)
5 %
Tomáš Vlasák (FK Český Lev Neštěmice)
11,9 %
Celkem hlasovalo 2675 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.