Hlavní obsah

Prsíčka, bomba - a z obránce je kanonýr. Trumfne i exligové vlčáky?

Praha

Také přelom září a října šutérům přál. Ať už jde o borce s prvoligovými zkušenostmi nebo obránce, kteří mají střeleckým lahůdkám spíš zabraňovat. Teď spolu bojují v populární anketě o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí precizní přímý kop, pohotové voleje, dalekonosný lob či povedenou souhru.

Lukáš MartínekVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Jiří Mlika

Ivan Blahoudek

Martin Boček

Michal Lesniak

Pavel Klimeš

Vítězem ankety za čtvrtý zářijový víkend se stal Ondřej Dvořák z 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 1. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Lukáš Martínek (SK Skalice u České Lípy) - Zkušený záložník z libereckého přeboru má co nabídnout. Přímý kop nasměroval precizní levačkou přímo do šibenice a pak strhl spoluhráče k bujaré oslavě.
Jiří Mlika (TJ Lomnice) - Zkušený útočník prošel ligovou Plzní, Sokolovem, Příbramí či Vlašimí a teď udeřil v karlovarském přeboru. Žádné otálení, z dálky rána z voleje jako expresní zásilka!
Ivan Blahoudek (TJ Přeštice) - Čtyřicetiletý obránce se v divizi A uvedl nečekanou profesí. Zachytil nevydařený odkop soupeře na prsa, míč si hbitě zpracoval a razantně nasměroval za gólmana.
Martin Boček (FC Chomutov) - Vysoký útočník hrál i první ligu, prošel Blšany, Mostem či Sokolovem. V divizi B dostal přesný centr z křídla a odvážnou rybičkou potvrdil pověst hlavičkáře.
Michal Lesniak (FK SEKO Louny) - Divize B byla svědkem souhry týdne. Přímý kop od středového kruhu, finální přihrávka hlavou a důrazné zakončení obávaného 26letého útočníka.
Pavel Klimeš (Tatran Ždírec nad Doubravou) - Divizí D zaznělo: Přehoď ho! A stalo se... Dlouhý pas do pole vyběhnutého brankáře zaskočil, útočník pak lobem od postranní čáry dílo dokončil.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 1. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Lukáš Martínek (SK Skalice u České Lípy)
32,6 %
Jiří Mlika (TJ Lomnice)
4,1 %
Ivan Blahoudek (TJ Přeštice)
39,6 %
Martin Boček (FC Chomutov)
5,1 %
Michal Lesniak (FK SEKO Louny)
2,6 %
Pavel Klimeš (Tatran Ždírec nad Doubravou)
16 %
Celkem hlasovalo 2432 čtenářů.

Reklama

Související témata: