Hlavní obsah

Švancara našel českého Beckhama! Rozhodněte, kdo postoupí do finále Gólu snů

Praha

Bomby mají nad technickými kousky jasně navrch. Sešly se tři krásné trefy z dálky. Trio nádherných branek z nižších fotbalových soutěží aspiruje na Gól snů měsíce června. O tom, který z kanonýrů ocenění získá, rozhodnou čtenáři Sport.cz v anketě pod článkem. Vítěz se může těšit nejen na speciální cenu, ale také na postup do finálového večera o Fortuna Gól snů roku 2017. Nominaci ve studiu glosují Petr Svěcený a Petr Švancara. Podívejte se na góly a poslechněte si komentář k nim.

Gól snů - nominace na Gól měsíce červnaVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Téměř deset tisíc fanoušků hodnotilo osmnáct gólů, jež se jim během června v anketě nabízely. V závěrečném kole soutěžil také Petr Švancara, do užšího výběru se ovšem v dresu svého AFK Tišnov neprobil. Svým přemožitelům ovšem odpouští, protože uznává, že jejich trefy byly výstavnější. A jednoho z nich dokonce překřtil na českého Davida Beckhama.

A teď už můžete rozhodnout, kdo bude za červen vítězem! Hlasování trvá až do pátku 7. července.

Kandidáti na Fortuna Gól snů za měsíc červen:
Josef Turek (SK Střešovice 1911) - Vydařená trefa z finále Pražského poháru. Střešovický útočník pomohl k výhře svého týmu nad Třeboradicemi před fanoušky na poloprázdném stadiónu Sparty.
David Blaha (SK Boršice) - Zlínský přebor ozdobila ukázka chladné hlavy a precizní kopací techniky. Bleskový pohled na gólmana a vzápětí dalekonosný pozdrav pod břevno.
Filip Henzl (TJ Spartak Chrastava) - Odchovanec Slovanu Liberec se v divizi C zaskvěl bombou z dobrých 25 metrů do šibenice. Jeden z činovníků ji vběhl slavit až na hřiště...
Vyberte Gól snů za měsíc červen. Která trefa je podle vás nejhezčí?
Josef Turek (SK Střešovice 1911)
13 %
David Blaha (SK Boršice)
13,9 %
Filip Henzl (TJ Spartak Chrastava)
73,1 %
Celkem hlasovalo 2631 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.