Hlavní obsah

Švancara smeká před Schickem. Rozhodněte svým hlasem, kdo ho napodobí

Sešly se čtyři krásné trefy zdálky. Kvarteto nádherných branek z nižších fotbalových soutěží aspiruje na Gól snů měsíce dubna. O tom, který z kanonýrů ocenění získá, rozhodnou čtenáři Sport.cz v anketě pod článkem. Vítěz se může těšit nejen na speciální cenu, ale také na postup do finálového večera o Fortuna Gól snů roku 2017. Nominaci ve studiu glosují Petr Svěcený a Petr Švancara. Podívejte se na góly a poslechněte si komentář k nim.

Gól snů - nominace na Gól měsíce dubnaVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Kanonýři ještě nevymřeli, a tak populární Švanci může smeknout klobouk před mladým českým útočníkem Patrikem Schickem, který dělá českému fotbalu reklamu v italské lize.

Příklady naštěstí táhnou. Také v nižších soutěžích padají lahůdkové góly, které popularizuje nová anketa. Fanoušky zaujala, v dubnu se zapojilo kolem čtrnácti tisíc hlasujících.

Kandidáti na Fortuna Gól snů za měsíc duben:
Zbyněk Černý (TJ Sokol Lhota) - Hrával divizi za Domažlice. Dva spoluhráči mu žonglérsky dostali míč do vzduchu a on ho z voleje napálil rovnou do sítě.
Tomáš Čížek (FK Jiskra Mšeno) - Bývalý hráč Sparty, Jablonce či ruských klubů v zimě překvapivě skončil v Ďolíčku a přesunul se do libereckého krajského přeboru. Po nakrátko rozehraném rohu technicky skóroval rovnou do šibenice...
Filip Rozsíval (FK Šumperk) - Zkoušel štěstí i v Hamburku, ale teď v divizním duelu proti Havířovu ukázal, jak ideálně zahrát přímý kop - lehký rozběh a přesná technická střela přes zeď pod spojnici břevna a tyče. Brankář se mohl jen dívat.
Radim Pouzar (SK Rudolfov) - Za trenéra Straky byl v přípravě s prvoligovými Českými Budějovicemi. V jihočeském přeboru teď předvedl lahůdkový přímý kop do šibenice.

A teď můžete rozhodnout, kdo bude za duben vítězem!

Vyberte Gól snů za měsíc duben. Která trefa je podle vás nejhezčí?
Zbyněk Černý (TJ Sokol Lhota)
2,6 %
Tomáš Čížek (FK Jiskra Mšeno)
2,7 %
Filip Rozsíval (FK Šumperk)
62,7 %
Radim Pouzar (SK Rudolfov)
32 %
Celkem hlasovalo 7136 čtenářů.

Reklama

Související témata: