Hlavní obsah

Tři nádherné trefy aspirují na Gól snů měsíce března. Rozhodněte svým hlasem!

Rána z dálky, parádní šajtle, nebo trefa do šibenice. Trojice nádherných branek z nižších fotbalových soutěží aspiruje na Gól snů měsíce března. O tom, který z nich ocenění získá, rozhodnou čtenáři Sport.cz v anketě pod článkem. Vítěz se může těšit nejen na speciální cenu, ale také na postup do finálového večera o Fortuna Gól snů roku 2017. Nominaci zevrubně rozebrali ve studiu Petr Svěcený a Petr Švancara. Podívejte se.

Gól snů - nominace na Gól březnaVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Březnový Gól snů nabízí vzhledem ke startu jarní části nižších soutěží tři adepty, za každý odehraný týden jednoho. První nominaci získal Martin Malý z FK Náchod (Divize C), který práskl do míče levačkou kousek za polovinou hřiště a míč se zastavil až v síti.

„Nechci počítat metry, ale bylo to krásně trefené. Kéž bych takový gól jednou dal," neskrýval obdiv v televizním studiu bývalý ligový kanonýr Petr Švancara, jenž momentálně právě krajský přebor hraje.

Druhým nominovaným je Aleš Krč, jenž válí za SK Uničov v MSFL. Ten dal v třetiligovém utkání ve Velkém Meziříčí všechny čtyři góly svého týmu a v anketě může zabodovat jeho chytrá trefa levou nohou do horního rohu branky.

„Ta šajtla levou nohou na zadní tyč, to bylo něco nádherného. V tomhle je dobrý Tomáš Rosický a já také tyhle góly vyhledávám," nešetřil chválou Švancara.

Třetím adeptem na Gól snů měsíce března je Lukáš Stožický ze Slaného. Bratr bývalého ligisty Vlastimila se ve středočeském krajském přeboru nádherně trefil do sítě Rejšic.

„Takhle se hráči trefují na tréninku. Bylo vidět, že ten záměr má. A že trefil šibenici, to je bonbónek," usmál se při komentování trefy Švancara

Pravidla soutěže:
Fortuna Gól snů je pořad o těch nejkrásnějších momentech výkonnostního fotbalu, tedy soutěží od ČFL po krajské přebory. Výběry gólů, o kterých čtenáři Sport.cz budou hlasovat, vycházejí z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.
Každé pondělí budou fanoušci vybírat z šestice vybraných gólů za uplynulý víkend. Nejlepší gól z tohoto výběru se pak utká s ostatními góly o ten nejkrásnější v měsíci. Ty nejlepší góly v měsíci pak rozeberou ve studiu Gólu snů Petr Svěcený a Petr Švancara a na základě jejich analýz pak fanoušci vyberou nejkrásnější gól měsíce. Vítěz se může těšit nejen na speciální cenu, ale také na postup do finálového večera o Fortuna Gól snů roku 2017.

.

Vyberte Gól snů za měsíc březen. Čí trefa vás nejvíce zaujala?
Martina Malého z FK Náchod
61,1 %
Aleše Krče z SK Uničov
33,8 %
Lukáše Stožického ze Slaného
5,1 %
Celkem hlasovalo 3188 čtenářů.

Reklama

Související témata: