Hlavní obsah

Vichřice zanesla míč do šibenice! Porazí kuriozita lahůdkové souhry?

Praha

Následky víkendové vichřice jsou mnohde patrné ještě dnes. Zuřivý živel úřadoval i na hřišti a třeba centrovaný míč z přímého kopu zanesl přesně do šibenice. Nevídaná kuriozita kandiduje v dalším dílu populární ankety o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí také dvě skvělé souhry a tři další efektní trefy do černého.

Radek ŠimekVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Paris Purzitidis

Marek Sirotek

Radim Dvořák

Petr Kaspřák

Michal Brůžek

Vítězem ankety za čtvrtý říjnový víkend se stal Radim Straňák z TJ Spartak Hluk.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 5. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Radek Šimek (FC Horky nad Jizerou) - Třiatřicetiletý odchovanec FK Mladá Boleslav korunoval parádní souhru ve středočeském přeboru. Nadýchaný centr do vápna a bum přesný volej z penalty...
Paris Purzitidis (FK Šumperk) - Divize D nabídla souhru ještě propracovanější. Rohový kop, prodloužení hlavou před branku a tam nůžky od břevna do brány. Autorem gólu je 21letý bývalý obránce Uničova.
Marek Sirotek (Tatran Sedlčany) - Reprezentant divize A. Dvaadvacetiletý záložník, který prošel Příbramí si nejprve zpracoval skákavý míč, pak ho z rohu šestnáctky křížem napálil do sítě.
Radim Dvořák (TJ Tatran Rousínov) - Příznivec Liverpoolu v jihomoravském přeboru předvedl, jak si poradit v nouzi. Z vápna sice zády k brance vycouval, pak se ale otočil a práskl balon rovnou do šibenice...
Petr Kaspřák (SK Boršice) - Zkušený odchovanec ostravského Baníku prošel rukama Pavla Vrby, s Nitrou si zahrál předkolo Poháru UEFA. Obránce teď ve zlínském přeboru vystřihl zdálky klasického Angličana.
Michal Brůžek (TJ Sokol Želeč) - Jihočeský přebor zažil hříčku přírody. Sedmadvacetiletý útočník z přímého kopu centroval, ale vichřice zanesla míč rovnou do šibenice... Autor gólu soutěžil v anketě již v dubnu.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 5. říjnový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Radek Šimek (FC Horky nad Jizerou)
4,3 %
Paris Purzitidis (FK Šumperk)
3,5 %
Marek Sirotek (Tatran Sedlčany)
3,7 %
Radim Dvořák (TJ Tatran Rousínov)
14,7 %
Petr Kaspřák (SK Boršice)
4,5 %
Michal Brůžek (TJ Sokol Želeč)
69,3 %
Celkem hlasovalo 3909 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  PSG - Dortmund dnes 21 : 00
20240507T21 : 00:00+0200
PSG vs. Dortmund
PSG vs. Dortmund
PSG
Dortmund
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.