Hlavní obsah

Komedie na trávníku. Ležícího Brazilce vláčeli sem a tam

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šlo o hodně, drama vrcholilo. Z nastavení druhé půle už ubíhala sedmá minuta. Botafogo vedlo 3:2 na hřišti Fluminense a nehodlalo vedení v prestižní bitvě v rámci fotbalové soutěže brazilského státu Carioca pustit. A byla z toho legrační scéna.

Foto: Ricardo Moraes, Reuters

Fanoušci Fluminense, ilustrační foto.

Článek

Myslíte, že už jste ve fotbale viděli všechno. Aktuální obrázky z Jižní Ameriky naznačují, že asi nikoli. V dramatickém závěru při vedení Botafoga zůstal jeho hráč Yarlen Faustino Augusto ležet mimo hřiště.

Hugo, spoluhráč osmnáctiletého mladíka, ovšem vycítil příležitost, že by bylo možné určit vývoj příštích sekund, a ležícího fotbalistu odtáhl takřka jako pytel brambor na hrací plochu, aby případným ošetřováním ušetřil čas.

To se ovšem nelíbilo protější straně. Martinelli a brankář Felipe Alves polehávajícího, snad možná i opravdu zraněného soupeře pohotově vrátili mimo vyhrazený prostor hřiště.

Jeden z rozcvičujících se náhradníků Botafoga ale Augusta zase posunul dovnitř. Bylo zaděláno na konflikt.

A také na to, aby se zábavná tahanice stala internetovým hitem. Hosté nakonec vedení nejen ubránili, ale v desáté minutě nastavení přidali ještě jeden gól a vyhráli 4:2.

Reklama