Hlavní obsah

Bale neslavil výhru. Arogance, reaguje český kouč. Jak by situaci řešil?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Realu Madrid zvítězili v Seville 3:2 poté, co dokázali otočit z nepříznivého stavu 0:2. Hráči následně odstartovali v kabině bouřlivou oslavu. Zatímco rakouský univerzál David Alaba vesele mával nad hlavou židlí, fanoušky zaujalo chování Garetha Balea. Velšský křídelník byl totiž zachycen, jak své spoluhráče sleduje s nepříliš veselým výrazem. „Tohleto je otázka určité arogance toho hráče,“ reaguje po dalším Baleově excesu trenér František Straka ve fotbalovém pořadu Premier Class.

Bale neslavil výhru Realu. Pasáž z pořadu Premier Class.Video: Sport.cz

 
Článek

Bale prakticky neskrývá, že je rozladěn ze své situace ve španělské metropoli, kde marně vyhlíží místo v základní sestavě. V minulosti například zaujal pózováním s vlajkou, na které byl nápis „Wales, golf, Real. V tomto pořadí." Fanoušky madridského celku tím rozhodně nepotěšil.

„Skvělý fotbalista, já ho uznávám neskutečným způsobem, vezměte si, když hrál proti nám s národním týmem Walesu. Byl osobností, skvělý levonohý borec, který to vždycky vezme na sebe," chválí český kouč Velšana.

František Straka vypráví, jak na toaletě zmeškal góly Bayernu.Video: Sport.cz

Rozuzlení by tak mohl přinést konec Baleovy smlouvy, který má přijít po sezoně. „Není to typ hráče, který by měl hrát ve Španělsku. Já si myslím, že potřebuje jít zpátky na Ostrovy. Tam určitě ta chladná povaha zabijáka, jakým on je, mu bude víc svědčit," vidí řešení Straka.

Někdejší trenér Sparty, Slavie i Plzně v pořadu nastínil, jak podobné situace z pozice kouče řešil ve svých týmech on sám.

PREMIER CLASS: Výhružky Nagelsmannovi? Také jsem to zažil ve SlaviiVideo: Sport.cz

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články