Hlavní obsah

Barcelona hlásí první posilu. Slovákům zhasla první naděje

Barcelona

Fotbalová Barcelona hlásí první posilu. Do katalánského velkoklubu přichází na hostování s případnou opcí na přestup kolumbijský obránce Jeison Murillo. Příchod šestadvacetiletého Murilla tak nejspíše definitivně uzavírá spekulace o možném angažování Martina Škrtěla, kterým především slovenská média celý týden žila. Na seznamu vytipovaných posil však stále zůstává jiný Slovák - Milan Škriniar.

Foto: Sport.cz

Kapitán slovenské reprezentace Martin Škrtel se nejspíš angažmá v Barceloně nedočká.

Článek

Velké téma rozvířilo předvánoční dění na slovenské sportovní scéně. Kapitán reprezentačního výběru našich sousedů Martin Škrtel měl totiž jednou nohou nakročeno do slavné Barcelony. O čtyřiatřicetiletém obránci působícím momentálně v tureckém Fenerbahce se spekulovalo jako o náhradě za zraněné Thomase Vermaelena a Samuela Umtitiho.

O místo v týmu Ernesta Valverdeho měl soupeřit se zkušeným Srbem Branislavem Ivanovičem, jenže média míní, život mění. Barcelona nakonec vsadila na perspektivnějšího Jeison Murilla, který přichází na hostování do konce sezony, poté však zůstane Kataláncům právo na jeho odkup. Hodnotu šestadvacetiletého defenzivního specialisty vyčíslila Valencie na 25 miliónů Eur.

Nevyšel Škrtěl, vyjde Škriniar?

V hledáčku Barcelony však dlouhodobě zůstává jiný slovenský reprezentant Milan Škriniar. Podle původních informací je za něj Barcelona ochotna zaplatit až 85 milionů Eur. Na to, jestli se po Ladislavu Kubalovi stane Škriniar teprve druhým česko-slovenským fotbalistou v dresu slavného celku, si však ještě nějaký pátek budeme muset počkat....

Reklama

Související témata: