Hlavní obsah

Chcete mě? Ronaldo se nabízí Realu jako náhrada za Benzemu

Spekulace o setrvání, či odchodu Cristiana Ronalda z Manchesteru United jedou dál na plné obrátky. Po výbušném rozhovoru, který hvězdný Portugalec poskytl moderátorovi Piersu Morganovi, se zdá, že po návratu ze světového šampionátu si slavný CR7 bude muset hledat nové angažmá. Jeho lidé už prý kontaktovali Real Madrid, kterému se Ronaldo nabízí na šest měsíců jako náhrada za zraněného Karima Benzemu.

Foto: Pedro Nunes, Reuters

Portugalec Cristiano Ronaldo na tiskové konferenci na MS v Kataru.

Článek

Ostrá kritika kouče Erika ten Haga a klubu jako takového vzbudila rozruch napříč celým fotbalovým světem. Vypadá to, že Ronaldo si bude muset po návratu ze světového šampionátu z Kataru hledat nové angažmá, jelikož United mají už hvězdných manýrů svého hráče plné zuby.

Rudí ďáblové hledají možnost, jak ukončit Ronaldovu smlouvu o sedm měsíců dříve, aniž by mu museli platit 16 milionů liber, které by měl vydělat do června 2023, kdy mu smlouva oficiálně končí. Podle týmu z Old Trafford totiž sedmatřicetiletý Portugalec svou kritikou porušil pracovní podmínky.

Podle britského Daily Mail, který odkazuje na španělský deník Sport, se tak Ronaldo nabídl svému bývalému působišti Realu Madrid, že na šest měsíců zastoupí zraněného útočníka Karima Benzemu. Vítěz Zlatého míče musel odstoupit ze světového šampionátu kvůli zranění stehna.

Bílý balet však o svou bývalou oporu, která mu pomohla ke čtyřem titulům v Lize mistrů, třem vítězstvím na mistrovství světa klubů a dvěma vítězstvím v Superpoháru UEFA, nestojí. Portugalský reprezentant, který se s týmem chystá na první zápas na šampionátu proti Ghaně, tak musí hledat dál.

Reklama