Hlavní obsah

Fanoušci se bojí o Balea! Co se to s ním stalo?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velšský fotbalový reprezentant Gareth Bale je v Česku dobře známý. I díky svému (ne)úmyslnému úderu loktem do obličeje obránce Ondřeje Kúdely v kvalifikačním zápase Česka s Walesem. Aktuálně Bale působí v Realu Madrid, ale naposledy se v jeho dresu představil na konci srpna minulého roku proti Realu Betis. Nyní se po dlouhé době ozval fanouškům na sociálních sítích a ti o něj mají strach. Během půl roku totiž výrazně zhubl.

Foto: Twitter @OptaJoe

Gareth Bale při utkání Wales–Česko.

Článek

Baleovi se lepí v posledních měsících smůla na paty. Dlouhou dobu se potýkal se zraněním stehenního svalu, poté pravého pyramidálního svalu a také prodělal covid. Po deseti týdnech se poprvé ozval svým fanouškům na Instagramu, kde s nimi sdílel dvě fotografie z tréninku, jimiž vyvolal řadu otázek.

Je na nich totiž evidentně pohublý – a fanoušci mají strach. „Kdy se to stalo, že Bale ztratil tolik svalové hmoty?“ ptají se. Není jim také jasné, proč útočník o sobě nedal tak dlouhou dobu vědět. „Bale se nikdy nevyznačoval tím, že by si na sociálních sítích s fanoušky příliš rozuměl, ale tato absence byla možná pro všechny zarážející,“ píší ve Španělsku.

Kouč Realu Madrid Carlo Ancelotti tento měsíc řekl, že Bale není zraněný, ale není ani v pořádku. „Musíme udělat všechno pro to, aby se cítil dobře,“ řekl. Dvaatřicetiletému fotbalistovi končí na konci sezony smlouva, otázkou je, zda mu klub nabídne novou a zda bude Bale vůbec chtít s fotbalem pokračovat.

Reklama

Související témata: