Hlavní obsah

Fotbalista Agüero popřel, že by zvažoval kvůli srdečním potížím konec kariéry

Aktualizováno

Argentinský útočník Sergio Agüero popřel spekulace, že by zvažoval kvůli potížím se srdcem konec kariéry. Třiatřicetiletý fotbalista Barcelony se ohradil proti informacím rozhlasové stanice Catalunya Radio, podle níž mu doporučili skončit lékaři. Agüero na twitteru uvedl, že pokračuje v léčbě a věří v návrat na fotbalové trávníky.

Foto: Albert Gea, Reuters

Argentinský útočník Sergio Agüero

Článek

"Navzdory fámám se řídím pokyny klubových lékařů, pokračuji v testech a léčbě. Uvidíme, jaký bude za 90 dní posun. Zůstávám však nadále pozitivně naladěný," napsal Agüero.

Argentinský fotbalista nedohrál předminulý týden kvůli potížím s dýcháním zápas španělské ligy s Alavésem a vyšetření poté odhalilo maligní arytmii. Kvůli tomu bude minimálně tři měsíce mimo hru a o jeho kariéře rozhodnou další testy.

Podle spekulací médií už si Barcelona za bývalého hráče Manchesteru City a Atlética Madrid vyhlédla náhradu. Na Camp Nou by měl v zimním přestupovém období přijít španělský reprezentant Dani Olmo z Lipska.

Agüero přišel do Barcelony v létě po deseti sezonách v Manchesteru City, se kterým získal pět titulů a je nejlepším střelcem v historii klubu. Za katalánský celek, který je v lize až devátý, odehrál zatím jen pět zápasů a dal jednu branku.

Reklama

Související témata: