Hlavní obsah

Fotbalista Realu Mendy sexuálně obtěžoval a zmlátil ženu, tvrdí známý investigativní novinář

Levý obránce Realu Madrid Ferland Mendy ženu údajně několikrát uhodil do těla a kopl do hlavy. Následně jí ukázal své genitálie. Šokující zprávu přinesl světu Romain Molina, proslulý investigativní žurnalista britského deníku The Guardian a amerického New York Times, který se nejvíce zaměřuje na francouzský fotbal.

Foto: Twitter

Levý obránce Realu Madrid Ferland Mendy.

Článek

Bratranci Ferland a Édouard Mendyovi si na sociálních sítích stěžovali na média, jež si spletla jejich obličej s tváří jmenovce Benjamina Mendyho z Manchesteru City, který čelí šesti obviněním ze znásilnění.

Molina si stížností okamžitě všiml a na svém twitteru poté nařknul Ferlanda ze sexuálního obtěžování. Příhoda se dle Molinových slov stala ještě v dobách, kdy hráč působil ve francouzském Lyonu. Tehdy klub incident před médii úspěšně zatajil, a to především proto, aby mohl šestadvacetiletého obránce prodat do Madridu.

Žena, jejíž jméno Molina neprozradil, musela být následně převezena do nemocnice poté, co utrpěla vážný úraz hlavy. Zároveň nebyla jedinou ženou, kterou Mendy napadl.

Francouzský novinář se zaměřuje na fotbal a okolní dění v Ligue 1 či Premier League. V minulosti například obvinil reprezentanty Francie ze závislosti na rajském plynu. Servítky si nebral ani ve čtvrtek, kdy vedle Mendyho promluvil také o údajném znásilnění více než 400 fotbalistů hrajících v Anglii či Francii. Nikoho konkrétního však nejmenoval.

Reklama