Hlavní obsah

Jankto v problémech. Podle trenéra má poraněnou lýtkovou kost, vyloučena není zlomenina

Madrid/Praha

Fotbalový reprezentant Jakub Jankto, který kvůli zranění nedohrál sobotní utkání španělské ligy Getafe s Vallecanem, má podle svého kouče zřejmě poraněnou lýtkovou a holenní kost. Deník Marca informoval, že vyloučena není prasklinka či zlomenina. Rozsah zranění a délku léčby určí až další vyšetření.

Foto: @Sp_Getafe

Fotbalista Getafe Jakub Jankto kvůli zranění nedohrál sobotní utkání španělské ligy s Vallecanem.

Článek

"Neznáme plný rozsah zranění. Uděláme potřebná vyšetření, ale zdá se, že je poraněná lýtková kost. Uvidíme, co holenní. Je to jedno s druhým. Tyhle věci se stávají a nedají se ovlivnit," citoval deník AS trenéra Míchela.

Bývalý záložník Sampdorie Janov, který přestoupil do Getafe v úvodu sezony za šest milionů eur, se zranil v 11. minutě, kdy při pokusu o halfvolej špatně došlápl a s bolestivou grimasou se chytil za levou nohu. Trávník po téměř tříminutovém ošetření opustil pětadvacetiletý záložník na nosítkách.

Getafe prohrálo s Vallecanem 0:3 a zůstalo po pěti zápasech bez bodu u dna ligové tabulky. Vedle Jankta nemůže Míchel počítat ani se zraněnými Maurem Arambarrim nebo Sandrem Ramírezem a Erickem Cabacem.

Reklama

Související témata: