Hlavní obsah

Lukrativní nabídka ze Saúdské Arábie pro Modriče! Chorvatský vicemistr světa má jasno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema či Ruben Néves jim nestačí, rozmařilí šejkové ze Saúdské Arábie zacílili na dalšího slavného fotbalistu a držitele Zlatého míče. Chorvatský záložník Luka Modrič však nabídku, podle které si mohl vydělat v tamní „pouštní“ lize v Al-Hilálu za tři sezony 200 milionů eur, podle španělských médií odmítl.

Foto: Wolfgang Rattay, Reuters

Luka Modrič se raduje z proměněné panalty a vítězství 4:2 v semifinále Ligy národů nad Nizozemskem.

Článek

K radosti fanoušků Realu Madrid zůstane 37letý technický středopolař a vicemistr světa z roku 2018 nadále věrný Bílému baletu, jehož dres bude oblékat i v příští sezoně. Al-Hilál už před časem rovněž neúspěšně usiloval o příchod nejlepšího fotbalisty světa Lionela Messiho, jemuž nabízel 400 milionů dolarů (v přepočtu zhruba 8,5 miliardy korun) ročně.

Jen před několika dny prodloužil smlouvu se španělským velkoklubem o další rok také další pilíř zálohy, německý světový šampion Toni Kroos, a za Real odehraje desátou sezonu. Kroos od příchodu v roce 2014 odehrál za Real 417 soutěžních utkání, vstřelil 27 branek a získal v jeho dresu dvacet trofejí, z toho čtyři za triumf v Lize mistrů.

Reklama