Hlavní obsah

Mejdan u Messiho! Hráči Barcelony bouřlivě slavili

Barcelona/Praha

Fotbalisté Barcelony mají za sebou triumf ve Španělském poháru a nyní se pokusí zaútočit i na titul ve španělské lize. Klíčový duel s aktuálním lídrem Atléticem Madrid je na programu v sobotu. Hráči na něj ale zvolili netradiční přípravu.

Foto: @FCBarcelona, Twitter

Lionel Messi s trofejí po vyhraném finále Španělského poháru.

Článek

Hráči španělského velkoklubu byli po důležité výhře nad Valencií 3:2, díky které ještě živí šanci na ligový triumf, v dobré náladě. Proto se rozhodli trochu se odreagovat a stmelit mužstvo u svého hvězdného kapitána. „Šampioni, šampioni!" ozývalo se zpoza plotu Messiho rezidence.

Argentinec zorganizoval menší večírek, aby se tým stmelil před klíčovými duely. Svěřenci  Ronalda Koemana se v sobotu na Camp Nou utkají s Atléticem Madrid. Pokud chtějí v La Lize uspět, musejí zvítězit. Výhra by byla pro hráče zajisté i velkou vzpruhou po nečekané domácí porážce 1:2 s Granadou.

Barcelona zatím figuruje v tabulce La Ligy na třetím místě se ztrátou dvou bodů na Atlético. Vedle zmiňovaného duelu ji čekají ještě utkání s Levante, Celtou Vigo a sezonu zakončí proti Eibaru.

Samotný večírek by problém představovat neměl, potíž však může znamenat přítomnost partnerek hráčů. Vyvstalo tím podezření, že byla porušena opatření proti šíření koronaviru.

V Katalánsku je v současnosti možné sdružování maximálně šesti osob, ale tento počet může být i větší, pokud lidé patří do stejné "bubliny", případně společné domácnosti. Takovou podmínku fotbalisté jednoho týmu splňují, ale manželky a přítelkyně součástí uzavřené skupiny podle La Ligy nejsou. Vedle vedení soutěže se začaly pondělní sešlostí a možným porušením koronavirových pravidel zabývat i regionální autority.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články