Hlavní obsah

Bílý balet zatančí i v pivovaru. Viktoria připravila projekci zápasu z Madridu

Již v úterý večer čeká fotbalisty Viktorie Plzeň jeden z největších duelů v klubové historii. Vrbův tým se v Lize mistrů představí na slavném Santiago Bernabéu proti domácímu Realu Madrid. Fanoušci, kteří nemají možnost vyrazit přímo do Španělska, budou moci sledovat zápas společně na projekci v plzeňském pivovaru. Součástí večera bude také bohatý doprovodný program, který odstartuje již dvě hodiny před utkáním, tedy v 19:00.

Foto: Susana Vera, Reuters

Marco Asensio z Realu Madrid slaví gól.

Článek

Město Plzeň ve spolupráci s Viktorií Plzeň přichystalo pro fanoušky speciální akci. Vstup je zdarma a všichni fanoušci, kteří dorazí ve viktoriánském, jsou jen vítáni. Před speciálním pódiem vznikne pořádný viktoriánské kotel, který bude na dálku držet palce svému týmu.

Nachystána jsou další lákadla. Exkluzivní možností bude přímo na místě vyhrát dvě vstupenky na domácí zápas s Realem Madrid, který je vyprodaný. Základem je přijít oblečen do klubových barev, ostatní se už příznivci dozvědí od moderátora v pivovaru.

Soutěžit se bude rovněž o dres kapitána Romana Hubníka. Přesně o triko, se kterým nastoupí přímo na Santiago Bernabéu. O zábavu před samotným utkáním se postará oblíbená plzeňská kapela Lucie revival.

Mezi fanoušky přijde i bývalý hráč Viktorie Petr Vlček a odborně ohodnotí dění na hřišti.

Viktoriáni ve věku 18 až 35 let budou navíc moci přímo na místě vstoupit do registru dárců kostní dřeně, kam před týdnem vstoupili také hráči A-týmu, juniorky, dorostu U19 a zaměstnanci klubu.

Chybět nebude ani stánek Viktoria shopu se speciální nabídkou kolekce UEFA Champions League.

„Utkání s Realem Madrid je pro všechny viktoriány obrovským svátkem, jde o jedno z největších utkání klubové historie. Proto jsme se ve spolupráci s městem Plzeň připravili všem fanouškům možnost, aby mohli výjimečné utkání sledovat společně. Doprovodný program bude opravdu bohatý a věříme, že si cestu v úterý večer najde do pivovaru co nejvíce fanoušků," říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Reklama

Související témata: