Hlavní obsah

Další srážka s gigantem. Ani domácí prostředí Plzni nepomůže, tuší experti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těžký úkol. Fotbalisté Plzně večer ve čtvrtém kole Ligy mistrů přivítají na svém stadionu favorizovaný Bayern Mnichov. Svěřenci trenéra Michala Bílka se pokusí uhrát lepší výsledek než minulé úterý, kdy v Allianz Areně před 75 000 diváky utrpěli debakl 0:5. Západočeši vstoupí do zápasu v kurzu 15,6:1, na úspěch bavorského giganta se sází v nízkém kurzu 1,20:1, na remízu pak 7,85:1.

Budou hrát proti Bayernu Staněk a Hejda? Rozhodne, jak se budou cítit po tréninku, říká Michal BílekVideo: Sport.cz

 
Článek

Sázkaři vidí zápas jednoznačně, triumfu bavorského celku věří 99 % z nich.

Plzeň nejspíš čeká další „nehratelný" střet s velkoklubem ze sousedního Bavorska. „Minulý týden zápas Bayernu s Plzní v Allianz Areně chvílemi připomínal střet divizních nadšenců proti prvoligovému fotbalu. Rozdíl byl až příliš velký, těžko říct, jakou taktiku vlastně mají Plzeňští zvolit. Sázkaři mají jasno, ani na domácím stadionu Viktoria body nevybojuje," říká k dalšímu zápasu českého šampiona v Lize mistrů Petr Urbanec, bookmaker Tipsportu.

Fotbalisté Bayernu v Plzni netrénovali, autobusy je dovezly přímo do hoteluVideo: Sport.cz

Pohled do historie je ale přece jen optimističtější, debakl by nemusel být na pořadu dne, protože v roce 2013 v Lize mistrů Plzeň dostala na Bayernu rovněž „bůra", ale doma poté dokázala vzdorovat a prohrála těsně 0:1. Kurz na výhru Viktorie tehdy stanovili bookmakeři na hodnotě 18:1 - vítězství Bayernu pak vypsali v podobném kurzu jako teď po devíti letech.

Jindřich Staněk v akci. Po zranění poprvé trénoval s týmemVideo: Sport.cz

Plzeň tehdy v dresu Bayernu asi nejvíc zlobil francouzský záložník Franck Ribéry, který aktuálně v devětatřiceti letech končí skvělou kariéru v dresu italské Salernitany.

Zápas Plzně proti Bayernu bude jedním z nejsázenějších ze středeční nabídky. „Kurz na výhru Bayernu berou tipující jako příjemný bonus a vsadili na dvojku už přes 4 miliony korun," dodává Urbanec.

„Bayern předvedl v minulém zápase naprostou dominanci a hosté z Plzně domů odjeli s pětigólovým přídělem. Ačkoliv německý gigant v bundeslize nedominuje, v Lize mistrů je to jiný příběh, což potvrzuje i fakt, že kurz na jeho postup ze skupiny smrti ani nebyl vypsán," poukazuje Michal Hanák, hlavní bookmaker Fortuny.

Plzeň nepodceníme, zdůrazňuje Julian Nagelsmann. Chceme mít 12 bodů!Video: Sport.cz

„Výhoda domácího hřiště, předpokládaný Staňkův návrat a absence nejlepšího střelce Musialy by tak ani tentokrát neměly na věci nic měnit. Očekávám, že Západočeši od Bayernu inkasují v kurzu 2,5:1 více než tři a půl branky. Prosadit by se navíc mohl i Sané (2,2:1), který v minulém vzájemném utkání vstřelil dvě branky," radí Hanák.

Viktorka sice bude hrát doma, že by se tím ale pro ni zásadně zvýšila naděje na lepší výsledek, si zkrátka nemyslí ani bookmakeři, ani sázkaři.

„Nejvíce se sází na výhru německého týmu minimálně o 2 góly s kurzem 1,6:1. Pro některé sázkaře je také lákavý kurz 3,56:1 na to, že Bayern nebude mít problém alespoň třikrát skórovat a nedostane ani gól," přidává se Markéta Světlíková, mluvčí Chance.

Reklama