Hlavní obsah

FANTASY: Hvězdnému útoku vévodí nejproduktivnější hráč Ligy mistrů Cristiano Ronaldo

Po reprezentační přestávce se rozjíždí i nejprestižnější klubová soutěž Evropy, Liga mistrů. V ní se ve středu od 20:45 představí i český zástupce Viktoria Plzeň. Proti obhájci titulu to ale nebudou mít fotbalisté Plzně vůbec jednoduché. Pojďme se nyní v našem pravidelném předzápasovém komentáři podívat na ideální jedenáctku podle redakce Fantasy.

Kapitánem týmu nejproduktivnější hráč soutěže Cristiano Ronaldo

Článek

Dá se čekat, že Bayern na svém hřišti Plzeň k ničemu nepustí, a proto je volba brankářské jedničky jasná. Opora týmu - Manuel Neuer.

Obranná řada je složena ze tří hráčů. Dominují v ní fotbalisté PSG, kteří si nejen plní skvěle své defenzivní úkoly, ale mohou se prosadit i při standardních situacích, Thiago Silva a  Alex. Posledním do party je při absenci Danteho a stopce Boatenga jejich kolega Rafinha.

PSG má v sestavě maximální počet hráčů

Ve čtyřčlenné záloze se objevuje třetí zástupce PSG. Je jím Thiago Motta, který si v dosavadních zápasech připsal již 25 bodů a za 5,5 miliónů je velmi výhodným nákupem. Thomas Müller se ukázal ve víkendovém ligovém zápase ve skvělé formě a naši důvěru i přes vyšší cenu 11 miliónů dostává i pro zápas proti s Plzni.

V záloze se objevuje další velmi produktivní hráč, Ángel di María, který si připsal 28 bodů, což je slušná porce za necelých 10 miliónů. Posledním hráčem v záloze je André Schürrle, jehož Chelsea se představí na Schalke a André tak bude mít o motivaci postaráno, jelikož se opět představí před německými fanoušky.

Poprvé se do sestavy probojoval Diego Costa

Útok je opět hvězdný. Objeví se v něm nejlepší střelec Primera División Diego Costa, který obléká dres Atlética Madrid a je k mání za velmi příznivých 9 miliónů. Další hvězdou v útoku je nejproduktivnější hráč fantasy Ligy mistrů Cristiano Ronaldo. Posledním do party je Robin van Persie, jehož Manchester musí napravit zaváhání proti Šachtaru, proti Realu Sociedad k tomu bude mít skvělou příležitost.

Reklama

Související témata: