Hlavní obsah

Kvalifikační zápasy Sparty v pohárech uvidí fandové v televizi

Fotbaloví fandové budou moci sledovat u televizích obrazovek snažení letenského týmu na cestě do pohárové Evropy. Pražská Sparta se chystá na 2. předkolo Ligy mistrů proti Rapidu Vídeň a Sport1 a Sport2 nabídne přímé přenosy utkání ve Vídni i v Praze. Televizní stanice informaci potvrdila v tiskové zprávě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Bořek Dočkal ze Sparty Praha během přípravného utkání s Duklou Praha.

Článek

Předkola jsou pokrytá. Na obrazovkách Sport1 a Sport2 uvidí diváci i další kvalifikační zápasy Sparty, ať už podle vývoje půjde o utkání na cestě do Ligy mistrů, Evropské ligy, nebo nově ustavené Konferenční ligy.

Sparta již koncem července načne pohárovou sezonu. Pražskému klubu se už ve 2. předkole Ligy mistrů staví do cesty vicemistr Rakouska, Rapid Vídeň. První zápas Sparta odehraje 20. července na půdě soupeře, odvetu o týden později doma na Letné.

Ondřej Čelůstka si při losu přál Galatasaray Istanbul. Co říká na Rapid Vídeň?Video: FAČR

Letenští si první účast v kvalifikaci Ligy mistrů od roku 2016 vysloužili druhým místem v lize. Posledních sedm startů v kvalifikaci prestižní soutěže Spartě účast v hlavní fázi nevyneslo. Naposledy se v ní představila v ročníku 2005/06 stejně jako Rapid.

Reklama

Související témata: