Hlavní obsah

Nejhorší první poločas, navázali jsme na zápas s Brentfordem, litoval Tuchel

Pro trenéra fotbalistů Chelsea Thomase Tuchela byl středeční výkon jeho týmu v úvodním utkání čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů proti Realu Madrid (1:3) velkým zklamáním. Blues po ligovém debaklu 1:4 s nováčkem Brentfordem nezvládli další domácí duel a podle německého kouče předvedli nejhorší první poločas od jeho příchodu do klubu.

Foto: Peter Cziborra, Reuters

Fotbalisté Chelsea slaví branku na 1:2 proti Realu Madrid.

Článek

Real poslal v hustém dešti do vedení dvěma gólovými hlavičkami kanonýr Karim Benzema. Ještě před pauzou snížil Kai Havertz, ani jeho trefa ale nezmírnila Tuchelovo hodnocení. "Chybělo nám naprosto všechno, s takovým výkonem nemůžeme myslet na dobrý výsledek. První poločas byl asi nejhorší od té doby, co jsem u týmu. Bylo to úplně stejné jako druhá půle proti Brentfordu," citovala agentura DPA Tuchela.

Při vysoké ligové porážce Chelsea dokonce vedla, mezi 50. a 60. minutou ale třikrát inkasovala. Tři a více gólů na Stamford Bridge ve dvou zápasech za sebou inkasovali Blues poprvé od října 2012.

"Nevím, co se s námi po reprezentační přestávce děje, nemám pro to vysvětlení. Ztratili jsme jiskru a momentálně jsme hodně vzdálení od naší obvyklé výkonnosti. Musíme velmi rychle najít ztracenou formu, protože vstupujeme do klíčové fáze sezony," upozornil Tuchel.

Foto: Peter Cziborra, Reuters

Fanoušci na Stamford Bridge.

Chelsea v lize kontroluje třetí příčku, obhajoba titulu v Lize mistrů se jí ale vzdálila. V úterní odvetě v Madridu bude dotahovat dvougólové manko, protože Benzema zkompletoval po změně stran po hrubce gólmana Mendyho hattrick.

"O odvetě s Realem vůbec nepřemýšlím, větší starosti mi teď dělá sobotní zápas se Southamptonem. Jestli budeme hrát takhle, tak prohrajeme i tam," uzavřel Tuchel.

Reklama

Související témata: